RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: ron
打印 上一主題 下一主題
收起左側

My Collection's

txzmxn 發表於 2006-1-19 21:51:02 | 只看該作者
原帖由 abc 於 2006-1-19 01:17 PM 發表
mountaineer 幾時會復刻啊???

未擁有的人希望復刻, 已擁有的人希望唔復刻, 我沒有所以我都希望
devilstar 發表於 2006-1-19 22:04:34 | 只看該作者
嘩.....你條友仔吖,我都知你夠癲架啦,估唔到你真係咁癲得緊要嘅,我擁有嘅你有,我夢寐以求嘅你都有,咁我唔使成日想搵啦,得閒去你屋企欣賞吓,又趁你唔係好覺嘅時候搬咁一兩部走咪得囉....幾時比我去你度睇吓先?其實放喺我度都好架,唔係妳女友火遮眼同你掉哂佢咪收藏界一個大損失!
 樓主| ron 發表於 2006-1-20 00:24:49 | 只看該作者
原帖由 devilstar 於 2006-1-19 22:04 發表
嘩.....你條友仔吖,我都知你夠癲架啦,估唔到你真係咁癲得緊要嘅,我擁有嘅你有,我夢寐以求嘅你都有,咁我唔使成日想搵啦,得閒去你屋企欣賞吓,又趁你唔係好 ...

我識你??你係邊個??
AE-86 發表於 2006-1-20 19:39:19 | 只看該作者
嘩..全部都係好野呀.
devilstar 發表於 2006-1-20 19:42:27 | 只看該作者
原帖由 ron 於 2006-1-20 00:24 發表

我識你??你係邊個??

哎呀......唔好意思呀呢位師兄,我攪咗烏龍,原來我真係認錯人,因為我個friend同你一樣收藏咗好多呢啲車,個名又同你差唔多,sorry!but你嘅收藏真係好正好正!
gibson 發表於 2006-1-22 00:28:46 | 只看該作者
I think you should be a member with tamiyaclub.  I have a midnight pumpkin and lunchbox.  You don't have, made me feel a bit better.  sort of spirit of AH Q.

Outstanding collections.  Thanks for sharing.  

soilderman83 發表於 2006-10-15 11:25:46 | 只看該作者
cool man!
beat 發表於 2006-10-15 18:17:35 | 只看該作者

回復 #11 ron 的帖子

la la la this is call show off man haha