RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: AMAT
收起左側

TOPTOYS BRUSHLESS電變二代目測試中.....

tekin708 發表於 2009-6-24 13:28:14 | 顯示全部樓層
宜家我手上呢隻電變......係O岩O岩先做好O既新版本......出面暫時係未有得賣.....
SOFTWARE係到FINE TUNE緊........下星期會攞去同O的車手再測試.....之後再改善O的SOFTWARE.....

外型可能同某O的電變有O的 ...
AMAT 發表於 2009-6-24 12:06

is this made from SFT???
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-24 13:32:17 | 顯示全部樓層
is this made from SFT???
tekin708 發表於 2009-6-24 13:28

NO COMMENT

係邊間生產唔係重要,最重要係出嚟個結果同穩定性.仲有就係售後係點樣.
tekin708 發表於 2009-6-24 17:09:24 | 顯示全部樓層
NO COMMENT

係邊間生產唔係重要,最重要係出嚟個結果同穩定性.仲有就係售後係點樣.
AMAT 發表於 2009-6-24 13:32

ic....
i will buy one if not expensive.
長期糧尾 發表於 2009-6-24 17:44:15 | 顯示全部樓層
宜家我手上呢隻電變......係O岩O岩先做好O既新版本......出面暫時係未有得賣.....
SOFTWARE係到FINE TUNE緊........下星期會攞去同O的車手再測試.....之後再改善O的SOFTWARE.....

外型可能同某O的電變有O的 ...
AMAT 發表於 2009-6-24 12:06

係咩??我星期六先見到 [ PYC 呀3P ] 用來玩 3.5R !玩唔到一排電就話用之前隻 EC 120A 仲好過呢隻!連 FATHO 都係咁講!!!
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-24 17:49:58 | 顯示全部樓層
係咩??我星期六先見到 [ PYC 呀3P ] 用來玩 3.5R !玩唔到一排電就話用之前隻 EC 120A 仲好過呢隻!連 FATHO 都係咁講!!!
長期糧尾 發表於 2009-6-24 17:44

外型一樣,唔等如入面都係一樣.......
等如某隻電變同TOPTOYS之前隻電變外型都係差唔多.....但係SOFTWARE其實都係不一樣......

所以又唔可以咁快下定論.......

另外話玩唔到一排電就咁講.......
試咗電變SETTING未O架?哈哈!
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-24 20:51:37 | 顯示全部樓層
其實部份版友唔需要咁急於話俾我知得定唔得之類.....
又或者係咩廠出......

無論邊一間廠出都好......重點係,佢將來俾出嚟O既貨穩定唔穩定呢?
仲有就係我地本身代理工夫做得好唔好呢?
同埋佢俾個SPEC係點,我地定位又點.....唔得要求佢改善佢改唔改到等......

咁先會有一件好O既PRODUCT,又或者我地先會去賣呢件PRODUCT俾大家........

並唔係話人地俾乜,我地就賣乜O既......
tekin708 發表於 2009-6-24 20:57:44 | 顯示全部樓層

一排電就試真??? 係小弟就要試多兩排.
不過高手3P/fatho可能一排就試到.

既然amat指明software已upgrade, 小弟認為表現應該唔差.
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-24 21:04:16 | 顯示全部樓層
一排電就試真??? 係小弟就要試多兩排.
不過高手3P/fatho可能一排就試到.

既然amat指明software已upgrade, 小弟認為表現應該唔差.
tekin708 發表於 2009-6-24 20:57

我未CONFRIM O架~
可能試完真係好差.....咪要佢改到滿意囉~哈!
我又唔急O既~^_^

最緊要係質量係好,價錢OK,滿足到車友O既需求.......

反而唔會諗太高可以同O的SXX比囉.......冇得比~哈哈!
tekin708 發表於 2009-6-24 21:07:02 | 顯示全部樓層
我又唔急O既~^_^

最緊要係質量係好,價錢OK,滿足到車友O既需求.......

反而唔會諗太高可以同O的SXX比囉.......冇得比~哈哈!
AMAT 發表於 2009-6-24 21:04

ic, waiting your good news...
support!!!!!!
kkchung 發表於 2009-6-25 02:52:40 | 顯示全部樓層
我又唔急O既~^_^

AMAT 發表於 2009-6-24 21:04

我喜歡金色。
Andrew168 發表於 2009-6-25 10:49:10 | 顯示全部樓層
我喜歡金色。
kkchung 發表於 2009-6-25 02:52

me too  
tonyckw 發表於 2009-6-25 12:50:31 | 顯示全部樓層
金色襯Xray...哈哈哈哈
LeoChan 發表於 2009-6-26 05:12:21 | 顯示全部樓層
?????????????
唔明..........
AMAT 發表於 2009-6-23 17:45

This ESC from SFT
before Fai Ho had light blue color,
i'm had purple color.
LeoChan 發表於 2009-6-26 05:13:13 | 顯示全部樓層

who is FATHO ?
edmondhk 發表於 2009-6-26 11:05:04 | 顯示全部樓層
姐係行Li-po只係可以用7.4V?
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-26 12:22:47 | 顯示全部樓層
This ESC from SFT
before Fai Ho had light blue color,
i'm had purple color.
LeoChan 發表於 2009-6-26 05:12

ICIC~
LeoChan 發表於 2009-6-26 17:06:46 | 顯示全部樓層
okok !!
& had OEM to ORCA
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-26 17:34:17 | 顯示全部樓層
okok !!
& had OEM to ORCA
LeoChan 發表於 2009-6-26 17:06

I know that long time~^_^
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-27 22:07:23 | 顯示全部樓層
SIZE比較.........

藍色果個係TOPTOYS O既CG100
金色就係果個TESTING版本

TOPTOYS未必會CARRY呢個ITEM........
但亦都有可能會由另外一個品牌去CARRY~

SIZE比較~

大家都可以同樣等級,但係SIZE就細隻好多~

長闊高都細隻O的~
edmondhk 發表於 2009-6-28 23:49:11 | 顯示全部樓層
行li-po係唔係用唔到3.5r?