RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: vesso
收起左側

如無資金顧慮下, 你會選邊隻控 ?

rcrcevo 發表於 2009-6-3 13:58:27 | 顯示全部樓層
32# redbullbull

老友我要一支,幾時可交易你可PM我之後大家留電傾。
NitroChicken 發表於 2009-6-3 14:51:25 | 顯示全部樓層

咁應該要兩支都用過先有得講....

不過我睇過M11X實物...
1. 單係支控MENU M11X 得24項 vs 4PK 有36項
2. 接收: M11X R451單天線 VS 4PK R604FS 双天線
3. M11X FHSS vs 4PK FASST
4. M11X 794g vs 4PK 680g
5. M11X 7.2V vs 4pk 6V battery

單是以上幾點, M11X明顯比4PK遜色...
 樓主| vesso 發表於 2009-6-3 16:11:13 | 顯示全部樓層
咁應該要兩支都用過先有得講....

不過我睇過M11X實物...
1. 單係支控MENU M11X 得24項 vs 4PK 有36項
2. 接收: M11X R451單天線 VS 4PK R604FS 天線
3. M11X FHSS vs 4PK FASST
4. M11X 794g v ...
NitroChicken 發表於 2009-6-3 14:51

仲有價錢呢 ?
raybee1211 發表於 2009-6-4 02:10:40 | 顯示全部樓層
有冇人知水貨而家賣緊幾錢??thx
redbullbull 發表於 2009-6-4 02:27:30 | 顯示全部樓層
NitroChicken 大哥
不過m11x可以用7.4 v li-ion喎
我地用4pk用2只li-ion會叫春喎
-69- 發表於 2009-6-4 02:41:00 | 顯示全部樓層
4PK lor !
NitroChicken 發表於 2009-6-4 06:51:36 | 顯示全部樓層
NitroChicken 大哥
不過m11x可以用7.4 v li-ion喎
我地用4pk用2只li-ion會叫春喎
redbullbull 發表於 2009-6-4 02:27

4pk緊係用2只Li-Fe啦.
4pk Li-Fe Battery.jpg

4pk原裝電义滿後用到7小時多, 我就夠用有余....
glen6831 發表於 2009-6-4 12:52:10 | 顯示全部樓層
支控仲貴過部手機!
cloris 發表於 2009-6-4 13:29:17 | 顯示全部樓層
Futaba 4PK
carcar1822 發表於 2009-6-4 23:23:18 | 顯示全部樓層
如無資金顧慮下兩枝都要
conrod 發表於 2009-6-5 06:55:40 | 顯示全部樓層
Futaba 4PK
怪兒 發表於 2009-6-6 12:25:10 | 顯示全部樓層
肯定Futaba 4PK囉