RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: skeung
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Engines

vesso 發表於 2009-6-2 22:21:08 | 只看該作者
1# skeung

sirio evo4
星期天,在某新大型車場,見到某a級高手,用此機器,.....
我在直路中,佢在直路頭..半秒後,我在直路尾,佢都係..............快到o咀
此後,本人要對這機器另眼相看了
sdan321 發表於 2009-6-2 04:50

o甘 你 又 係 用 邊 副 計 啊  ?
差 o甘 遠  ?
AUDISPORT 發表於 2009-6-2 22:41:22 | 只看該作者
if u can wait.sirio XXX-2 is coming
101ROADBAR 發表於 2009-6-3 00:30:41 | 只看該作者
sirio evo4 其實巳有兩年幾, 不過真係好勁

http://www.youtube.com/watch?v=yjQlz3b3VC8&feature=related
sdan321 發表於 2009-6-3 01:41:25 | 只看該作者
23# vesso

用至愛的os speed 2.不過部機啲C姐都用咗半年,所以又差啲囉,喺細場找吃還可以,一到啲大場就差多啲囉,加上遇上高手,立刻發現最少都要愌套新C姐先有得玩吓
redbullbull 發表於 2009-6-3 02:03:16 | 只看該作者
佢買得貴啫 EVO-4 Standard 版$2K唔洗, Modify 版$2K頭. 曲批大約$7舊 不過冇見過有 Box Set 喎
Sirio Box Set 係得部 XXX ,$2.5K 連曲批. 但以经唔出啦
oasc 發表於 2009-6-2 22:15

我計番us $
redbullbull 發表於 2009-6-3 02:10:19 | 只看該作者
Sirio 2.1cc EVO4 STI (3 Ports/Modify) EFRA. US$388.80