RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1477|回復: 4
打印 上一主題 下一主題
收起左側

飛左2年幾,100個freight 以上的os50

小步 發表於 2009-5-21 23:37:49 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

炒過2次機
之前飛600n 一圈9個字針.,細針平衡收少少  rjx 舊50批
香港好多人說我白痴冇可能飛得到.比高手試力量拍拍聲
到飛返屎加地 2圈8個字針,細針收平,yb mp2 批. hpm 行11度 一樣拍拍聲
idle2 油門最低58% 個人喜好轉速不會太高
由一開始吃 大陸top power到而家韓國ky 30% 都15桶以上
今天打散想換bearing 點知咩事都冇......呵呵
ring 仲係黑色,汽缸沒有脹,沒有過熱,雞啤冇花
一打散就影相,未洗過的.  ky3000 呢隻油真係唔錯
zifu 發表於 2009-5-22 11:22:09 | 只看該作者
用乜油
 樓主| 小步 發表於 2009-5-22 18:36:29 | 只看該作者
自己睇.已在YS50, YS91ST 飛過50次以上
性能同保護能力好比cool power, 當然overheat容忍性沒可能跟coolpower 比較
zifu 發表於 2009-5-22 21:20:59 | 只看該作者
廣西油
 樓主| 小步 發表於 2009-5-22 21:28:27 | 只看該作者
廣西??
由進口都深圳開ky公司那個韓國佬連單帶據一箱箱南韓入口架喎