RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1316|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

想買模型雞

一成名 發表於 2009-5-19 23:36:36 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
點解之前發果贴無人复既.我本人系一個修理真雞又对模型有兴趣既人希望系到認識到玩開摸型货樻既朋友Y
z1118 發表於 2009-5-20 00:16:35 | 只看該作者
想買就去買啦
及時行樂,這就是人生
卍亮卍 發表於 2009-5-20 00:34:29 | 只看該作者
買啦買啦 加入我地雞姆一種a_a
z0michael0z 發表於 2009-5-20 01:39:54 | 只看該作者
歡迎!師兄,可否影D真雞相黎睇睇!
 樓主| 一成名 發表於 2009-5-20 10:21:38 | 只看該作者
相我有很多Y但唔知怎放上來有无师兄可以教下路
Q-pet 發表於 2009-5-20 10:50:35 | 只看該作者
張圖片壓縮...呢度好似200K放相
再唔係放去網頁上傳空間度
電車怪~傑 發表於 2009-5-20 11:35:40 | 只看該作者
模型吊機其實都有得買,不過只限外國網站有....本地商鋪都冇得買

我係外國網站見過係用液壓既原理而操作,最低見過售價為$2000歐羅....最高見過$2900歐羅,以上並未包運費...

值唔值就見仁見智,同埋可能要負上安裝和其他技術性既風險,所以如果你可以負擔佢那高昴既價錢和其他風險咁

就自己上網找找吧...有很多外國網頁都會有
模型吊機其實都有得買,不過只限外國網站有....本地商鋪都冇得買

我係外國網站見過係用液壓既原理而操作,最低見過售價為$2000歐羅....最高見過$2900歐羅,以上並未包運費...

值唔值就見仁見智,同埋可能要負上安裝 ...
電車怪~傑 發表於 20/5/2009 11:35

?????