RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2861|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我比金屬人毒左呀

sonyraymond01 發表於 2009-4-14 01:31:12 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
虎虎☆雅 發表於 2009-4-14 01:36:28 | 只看該作者
哈哈哈
hkzo 發表於 2009-4-14 01:44:11 | 只看該作者
好靚呀,其實我想買,如果只買拖頭,係唔係千8蚊左右?要加埋燈個套野又要千8?
呢個係唔係最低入場費黎呢.....
man01 發表於 2009-4-14 02:34:57 | 只看該作者
sunsun_121 發表於 2009-4-14 03:33:59 | 只看該作者
你就好啦、
chan951130 發表於 2009-4-14 03:34:53 | 只看該作者
好靚呀,其實我想買,如果只買拖頭,係唔係千8蚊左右?要加埋燈個套野又要千8?
呢個係唔係最低入場費黎呢.....
hkzo 發表於 2009-4-14 01:44

最低入場費:車1800...
噴油:250左右...
控:最平680(4ch啱貨櫃用)...好小小的1380(2.4G)...
燈:3****的180$...新燈(有燈..有聲+個無用的電變)
電變:MC230$250...MC330$350
重有電:鋰電5000mah160$
充電機:b6$5**火牛唔知
sunsun_121 發表於 2009-4-14 03:50:08 | 只看該作者
最低入場費:車1800...
噴油:250左右...
控:最平680(4ch啱貨櫃用)...好小小的1380(2.4G)...
燈:3****的180$...新燈(有燈..有聲+個無用的電變)
電變:MC230$250...MC330$350
重有電:鋰電5000mah160$
充電 ...
chan951130 發表於 2009-4-14 03:34

最低入場費:車1800...                                                                            有、 但因為一D問題唔用得。
噴油:250左右...                                                                                                             有車就有油
控:最平680(4ch啱貨櫃用)...好小小的1380(2.4G)...              有〔由4ch到pcm再到2.4〕多個頭要放緊D
燈:3****的180$...新燈(有燈..有聲+個無用的電變)           都有、但係朋友到、但近排個朋友就..........
電變:MC230$250...MC330$350                                       以個就真係冇、但新燈個、個都ok
重有電:鋰電5000mah160$                                                                有上次同司兄買、D電重好靚仔、
chan951130 發表於 2009-4-14 03:56:17 | 只看該作者
最低入場費:車1800...                                                                            有、 但因為一D問題唔用得。
噴油:250左右...                                                         ...
sunsun_121 發表於 2009-4-14 03:50

新燈個電變如果得車頭都無咩野..一有櫃就.....玩青衣都...
z1118 發表於 2009-4-14 06:13:27 | 只看該作者
及時行樂
man01 發表於 2009-4-14 07:21:43 | 只看該作者

成日話冇錢嘅人,就係越有錢
突然又買新車
dreamlouis 發表於 2009-4-14 07:38:12 | 只看該作者
香港人係咁呀!~
成日話冇錢.....不過就唔知點解用左9億去旅行,
幾仟蚊.........小事啦...........!~
WYMAN 發表於 2009-4-14 08:20:49 | 只看該作者
1# sonyraymond01
真有米,出新車
晶晶 發表於 2009-4-14 08:52:41 | 只看該作者
raymond~~你嫁舊車
Q-pet 發表於 2009-4-14 10:43:04 | 只看該作者
你又出左呀--等你換車啦..咁仲唔快D張470賣走佢...
下次青衣齊齊出620..我呢個星期會砌好架車..
WYMAN 發表於 2009-4-14 11:19:55 | 只看該作者
你又出左呀--等你換車啦..咁仲唔快D張470賣走佢...
下次青衣齊齊出620..我呢個星期會砌好架車..
Q-pet 發表於 2009-4-14 10:43

個個係度放毒,搞到我都想買
kaho1124 發表於 2009-4-14 11:36:23 | 只看該作者
個個係度放毒,搞到我都想買
WYMAN 發表於 2009-4-14 11:19

買喇買喇
WYMAN 發表於 2009-4-14 11:41:07 | 只看該作者

連你都.............毒我買
Q-pet 發表於 2009-4-14 11:42:06 | 只看該作者
我加入...買啦..買左身體好
WYMAN 發表於 2009-4-14 11:52:08 | 只看該作者
我加入...買啦..買左身體好
Q-pet 發表於 2009-4-14 11:42

連你都.............引我
Q-pet 發表於 2009-4-14 12:02:49 | 只看該作者
連你都.............引我
WYMAN 發表於 2009-4-14 11:52

一來買左身體好..買左又會開心到心都涼曬,,,