RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1764|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

更新〔q-steer.改〕改上癮 D1 Z33,CRX...仲有TOMMI MAKINEN EVO VI!

eddylo_ 發表於 2009-4-6 16:39:58 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

#9更新

有冇巴打同我一樣,而家會咁成日買d choro-q 返黎改做steer??
唔覺唔覺已經買左超過廿架返黎,除左gtr,evo x之外,全部都改晒佢...
直頭改到上左癮...而家每日都整兩架,不過唔係為左玩,而係改既過程同埋影相...

今次改既係d1 orz z33 同埋 crx
街道DRIFT

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
onlinekaiin135 發表於 2009-4-6 17:09:52 | 只看該作者
我未玩過Q-STEER呀
部車快吾快嫁
你d車改得好靚呀
 樓主| eddylo_ 發表於 2009-4-6 17:19:04 | 只看該作者

thx~!
因為我淨係玩外型,唔會理佢快唔快...
但係基本上係唔會快既...
(計速度,佢有兩種package賣;一種係普通,另一種跟個摩打,橙齒(快d咁啦))
咁細架車仔仲要玩快真係眼都濛(我覺得)...
但係有人真係可以改快到嚇親人...
http://www.youtube.com/watch?v=RPBTq4p69Ig
forgetmyla 發表於 2009-4-6 18:21:46 | 只看該作者
終於有人用d1
我就唔舍得買個咁貴既殼
 樓主| eddylo_ 發表於 2009-4-6 18:26:30 | 只看該作者
終於有人用d1
我就唔舍得買個咁貴既殼
forgetmyla 發表於 2009-4-6 18:21
唔貴喎,同crx差唔多ja...
個車手唔太出名,所以佢既產品都貴唔起...$65不過last 左...
架crx當年(兩年前左右,sogo)都買到$60啦...

琴日買多架EVO VI tommy 紅白rally版,今晚整埋佢,聽日出相
forgetmyla 發表於 2009-4-6 18:52:50 | 只看該作者
但家下有d1花既  都90以上=︵=
我上年9月先接觸q-steer,choro q
所以 咩收藏都無
kk14 發表於 2009-4-6 19:42:45 | 只看該作者
我都想改下D D1款!!
 樓主| eddylo_ 發表於 2009-4-7 13:32:47 | 只看該作者
6# forgetmyla 但係真係堅$65咋~
 樓主| eddylo_ 發表於 2009-4-7 15:38:39 | 只看該作者

TOMMI MAKINEN EVO VI

繼續街道DRIFT

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
Andsonma 發表於 2009-4-8 13:31:20 | 只看該作者
9# eddylo_

evoVI 我愛你,等考完會考一定要改番部evo玩下!
kinsunny 發表於 2009-4-8 14:25:43 | 只看該作者
z33 同埋 crx .....2架都唔同lv....= =
rally 車響公路dirft??? = =
 樓主| eddylo_ 發表於 2009-4-8 14:31:55 | 只看該作者
z33 同埋 crx .....2架都唔同lv....= =
rally 車響公路dirft??? = =
kinsunny 發表於 2009-4-8 14:25
冇計,我得個街景...
我又唔想分開晒影...
我都知好夾硬咖喇...
頂住先啦...

同埋除左個lv之外,有咩話會drift唔到咖...

我記得有段片,架MAKINEN TOMMI既evo VI係日本既露天停車場(瀝青地)表演drift...