RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: blee
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Team Magic G4-Two

RCANDY 發表於 2009-2-10 23:57:13 | 只看該作者
G4S, G4+, G4RS, G4RS-WC, G4WC Evo+.......
so many many version happen within 3 years.
AMAT 發表於 2009-2-11 00:01:10 | 只看該作者

冇G4RS WC.......果個只係你買套KIT裝落架RS到......唔係成架賣......

G4S, G4+, G4RS,G4+ EVO.......四架ONLY.....
JS同JR果O的唔計.....
pskyng 發表於 2009-2-11 00:11:28 | 只看該作者
原帖由 RCANDY 於 2009-2-10 23:57 發表
G4S, G4+, G4RS, G4RS-WC, G4WC Evo+.......
so many many version happen within 3 years.

好似之前有多幾架.
G4 E-class , G4 EVO, G4 , G4s, G4+ (limited ed), G4RS , G4+ EVO.
我覺得最正係G4+

RGM-111 發表於 2009-2-11 01:44:50 | 只看該作者
成咖 唔同晒 .....1年1咖新款= =a..... TM 都叫有R&D..好過D...+少少野,又改版...XDXD
siriochow 發表於 2009-2-11 01:45:34 | 只看該作者
佢塊底板都係直身好睇D,不過都設計真係好正,為有等出就買
pskyng 發表於 2009-2-11 02:04:56 | 只看該作者
住時都就架車有個"color scheme " 燈呀 . 籃呀.. 灰呀..  .  今次冇詳color... 依樣係我最唔滿意.
AMAT 發表於 2009-2-11 10:40:58 | 只看該作者
原帖由 pskyng 於 2009-2-11 02:04 發表
住時都就架車有個"color scheme " 燈呀 . 籃呀.. 灰呀..  .  今次冇詳color... 依樣係我最唔滿意.

PROTO版本,未攞去電鍍唧~哈!
pskyng 發表於 2009-2-11 23:07:21 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2009-2-11 10:40 發表

PROTO版本,未攞去電鍍唧~哈!

哦..ic. 依個時勢..唔係咁灰色好0的.
kimihotin 發表於 2009-2-12 00:23:20 | 只看該作者
原帖由 pskyng 於 2009-2-11 23:07 發表

哦..ic. 依個時勢..唔係咁灰色好0的.
比你設計會用甚顏色呀!
pskyng 發表於 2009-2-12 00:31:30 | 只看該作者
原帖由 kimihotin 於 2009-2-12 00:23 發表
比你設計會用甚顏色呀!

湖水籃. 扮415  , 一係紅色. 沖喜下.
RGM-111 發表於 2009-2-12 22:33:38 | 只看該作者
我中意,    好似 GPM .....咁...七彩蝦條 ...姐姐 XDXD....(講笑)...

i like 淺Purple
peterlee 發表於 2009-2-13 01:11:40 | 只看該作者
More information from Team Magic:

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
Nicvic 發表於 2009-2-13 20:38:34 | 只看該作者
想知会唔会系09年量产。
rc-campus 發表於 2009-2-14 01:16:58 | 只看該作者
原帖由 Nicvic 於 2009-2-13 20:38 發表
想知会唔会系09年量产。

梗係會啦, 唔係影咁多相托咩.......
AC 發表於 2009-2-28 12:18:08 | 只看該作者
BT 發表於 2009-3-1 00:01:47 | 只看該作者
好有誠意同認真,前roll bar改了唔用bar wor
blackcolt 發表於 2009-3-1 00:23:54 | 只看該作者
好期待佳作
Nicvic 發表於 2009-3-1 00:44:06 | 只看該作者
唔知皮带松紧有无得调?
Racon 發表於 2009-3-1 11:58:57 | 只看該作者
Engine擺斜咗, 有好多影響, (一)所有市場的死氣喉曲不合用, 意指安裝彈弓, 如有四孔免強只能用前上孔後下孔, 除非自己鑽孔, (二)支pipe會向前咗, 長些的pipe會頂轉向杯, (三) 支pipe會低咗, 會high地, (四) engine油門向前向斜拉會頂油缸在一些矮化油器engine, eg Sirio
AMAT 發表於 2009-3-4 18:39:31 | 只看該作者
再睇真,應該唔應該再叫G4啦....叫G5差唔多~哈!
成架都改晒~
可能套臂都唔同埋......真係冇乜邊到唔係冇改......