RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: StarBuck
打印 上一主題 下一主題
收起左側

聖誕PARTY放相區

MRX-2 發表於 2008-12-21 12:57:18 | 只看該作者

老師都係勸你地姐可能,唔好咁介懷啦,出得黎玩就預左俾人放飛機,我氣次都差唔多遇到相同既事,唔通我又出黎指指點點咩!
chan951130 發表於 2008-12-21 13:01:58 | 只看該作者
唔係講我啊
MRX-2 發表於 2008-12-21 13:09:46 | 只看該作者
原帖由 MAZDA 於 2008-12-21 12:52 發表
來少少相便算 , 昨晚臨尾真係一肚氣 , 玩得唔開心 !~
以後我都好少過九龍/新界個邊玩約局... 留守返
港島區呢邊
, 唔係下次我呢3架戰車入劏車場的..

你唔好咁啦,玩車要一齊玩先好玩架麻,雖然今次活動有不愉快事件發生,但今次經驗話俾我地知,攪呢d超大型活動並唔係一件易事,

個個話黎跟著又唔黎,有d可能仲無交帶,無晒影。

攪活動都係想同唔同車友玩車,唔係想攪小圈子,不過如果因為地點唔方便而唔黎當然唔計,但如果因為一兩個唔岩玩既車手就放棄所有車友,

呢個真係唔值得。
MRX-2 發表於 2008-12-21 13:10:51 | 只看該作者
原帖由 chan951130 於 2008-12-21 13:01 發表
唔係講我啊

你.....唉!講多無謂,除褲吧
MRX-2 發表於 2008-12-21 13:11:38 | 只看該作者
原帖由 C仔 於 2008-12-21 12:57 發表

有,不過我同你d私人野過返日報解決

我同你唔係好熟,無乜私人野要解決喎!
chan951130 發表於 2008-12-21 13:14:01 | 只看該作者
原帖由 MRX-2 於 2008-12-21 13:10 發表

你.....唉!講多無謂,除褲吧

想做咩
MRX-2 發表於 2008-12-21 13:22:55 | 只看該作者
原帖由 chan951130 於 2008-12-21 13:14 發表

想做咩

換褲囉,聖誕節唔換番條褲點得呀?你個死仔人細J大,唔係諗埋D衰野呀?

chan951130 發表於 2008-12-21 13:26:42 | 只看該作者
原帖由 MRX-2 於 2008-12-21 13:22 發表

換褲囉,聖誕節唔換番條褲點得呀?你個死仔人細J大,唔係諗埋D衰野呀?

我問你想做咩,無衰野
MAZDA 發表於 2008-12-21 13:30:12 | 只看該作者
原帖由 MRX-2 於 2008-12-21 13:22 發表

人細J大? 不如切左佢條J啦....
MRX-2 發表於 2008-12-21 13:54:58 | 只看該作者
原帖由 MAZDA 於 2008-12-21 13:30 發表

人細J大? 不如切左佢條J啦....

有勞萬兄代勞
MRX-2 發表於 2008-12-21 13:55:40 | 只看該作者
原帖由 C仔 於 2008-12-21 13:55 發表

係都切你果條先啦!

點解?有排名會有分先後
Evo露筍 發表於 2008-12-21 17:53:19 | 只看該作者
我都要講sorry先....因為本來話黎.....但係個T插等到9點幾先到......整好都差唔多10點....(小弟銲功極差)之後落左街試車......唔唔過3個街口架車就跪底左.......如果出左尖咀.....我諗我要抬車走喇.......
今日岩岩先整返好......原來粒幾米鬆左...........

下次有活動路線岩我一定到!!!(唔知31號會唔會有活動呢?同路線都ok架)
野米 發表於 2008-12-21 19:56:51 | 只看該作者
原帖由 StarBuck 於 2008-12-21 10:27 發表
訓醒!到我放相啦.好多謝琴日帶比面黎到既朋友.車係唔係黎完就走既陳生.

有 冇 條 路 線 圖 黎 睇 下 呢 . . . . ?

h e e h e e . . . . .
有勇冇謀 發表於 2008-12-22 01:06:07 | 只看該作者
原帖由 C仔 於 2008-12-21 02:40 發表

轉波sevor果三條線唔知點解熔左,搞到新燈燒左,車主整左套音響櫃,過重,搞到外置230cr電變都燒埋,呢次party真係貴,車主真係黑爆,二手車.........

新燈都玩瓜都係第一次聽....
有勇冇謀 發表於 2008-12-22 01:18:22 | 只看該作者
大家玩咩玩到咁大...
大型活動總有d人 "arm" 玩, 總有d人唔 "arm" 玩, "arm"玩 o物 一齊玩, 唔 "arm" 玩 o物 唔好一齊玩囉....冇話幫邊個唔幫邊個, 唔知你地發生咩事, 萬兄手車冇理由屎成咩成日撞人, 阿余及阿超又冇理由屈你撞佢地d車....希望你地有咩誤會可以搞清楚, 唔好搞到玩車都玩到唔高興....
 樓主| StarBuck 發表於 2008-12-22 01:21:15 | 只看該作者
其實都係我唔岩啦.唔應該搞活動搞到咁
下次唔搞啦.sorry to everyone
GUITAR_VIP 發表於 2008-12-22 01:59:46 | 只看該作者
真係唔小心撞人車之後~~~~其實一句真心sorry~~~就會咩事都無~~~~~~

我諗係有人撞到人車~~而又sorry都無聲~而家先會搞到咁大件事~~~呢d真係唔抵幫
有勇冇謀 發表於 2008-12-22 09:42:33 | 只看該作者
原帖由 C仔 於 2008-12-22 02:39 發表

唔好話唔搞,下次只係貨車出席,其他車一律禁止,我諗會好好多

THAT'S THE POINT....
馬輝 發表於 2008-12-22 09:51:56 | 只看該作者
原帖由 有勇冇謀 於 2008-12-22 01:06 發表

新燈都玩瓜都係第一次聽....

it appeared to be very volatile with an ESC that couldn't haul a model truck uphill, but it is so tough just like top gear's hilux
馬輝 發表於 2008-12-22 09:53:59 | 只看該作者
原帖由 有勇冇謀 於 2008-12-22 01:18 發表
大家玩咩玩到咁大...
大型活動總有d人 "arm" 玩, 總有d人唔 "arm" 玩, "arm"玩 o物 一齊玩, 唔 "arm" 玩 o物 唔好一齊玩囉....冇話幫邊個唔幫邊個, 唔知你地發生咩事, 萬兄手車冇理由屎成咩成日撞人, 阿余及阿超又冇 ...

i played with all the chaps involved in the incident, i must say they aren't novices nor babies, so there must be some misunderstanding between them that caused the rather fiery scenes

being courteous isn't as hard as the song "its hard for me to say i'm sorry"...