RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 000AKW
打印 上一主題 下一主題
收起左側

吊雞

樓主| 000AKW 發表於 2008-11-12 14:11:13 | 只看該作者
原帖由 jt2106 於 2008-11-12 14:04 發表

你話無人開發吊雞???...唔該你爬灑呢到"遙控貨櫃車及巴士討論版"既舊文先再講呢句野啦....
同埋你知唔知點解你開呢個post冇人理你?

我係啱啱嚟唔知播,唔知系咪有罪,新會員系咪一定比人插,唔教得架,总知我按工房規則寫我亦唔一定要人理,啱就講幾句囉,唔啱唔洗理我架大家只系吹吓開心吓姐,唔系相嗌交。

ms07 發表於 2008-11-12 14:50:07 | 只看該作者
師兄人地整左出尼都好多年真係唔易整你畀人插都正常

因為之前有啲師兄話整吊雞頭幾日出文之後就人間蒸發 唔好話人無腦
jt2106 發表於 2008-11-12 14:53:20 | 只看該作者
原帖由 000AKW 於 12-11-2008 14:11 發表

我係啱啱嚟唔知播,唔知系咪有罪,新會員系咪一定比人插,唔教得架,总知我按工房規則寫我亦唔一定要人理,啱就講幾句囉,唔啱唔洗理我架大家只系吹吓開心吓姐 ...

就係你新會員...就應該要爬下文先啦,
一開波就話無人開發吊雞,我相信呢到有好多開發過既師兄都會圍插你.....

樓主| 000AKW 發表於 2008-11-12 15:07:30 | 只看該作者
當我錯啦叫管理員鏟咗佢啦。
有勇冇謀 發表於 2008-11-12 15:18:14 | 只看該作者
各位親愛的師兄, 點解又因為小事而吵吵鬧鬧呢, 貨車版已經被人睇死啦, 而各位又唔爭氣d呀....唉
 樓主| 000AKW 發表於 2008-11-12 15:43:13 | 只看該作者
我无心開罪的前輩,其實我相知香港有无開發成功嘅例子,可能我寫得表達唔至意思比人話,我收聲啦。
odaan 發表於 2008-11-12 16:00:45 | 只看該作者
原帖由 000AKW 於 2008-11-12 14:11 發表

我係啱啱嚟唔知播,唔知系咪有罪,新會員系咪一定比人插,唔教得架,总知我按工房規則寫我亦唔一定要人理,啱就講幾句囉,唔啱唔洗理我架大家只系吹吓開心吓姐 ...

如果要你等多兩個月 , 會唔會好高要求 ??
GUITAR_VIP 發表於 2008-11-12 16:08:34 | 只看該作者
還記得兩年前~~~用左一個星期~花左$500 around~整左呢支野~~~玩到而家...  4 ch 的
有勇冇謀 發表於 2008-11-12 16:18:17 | 只看該作者
係啦...知你 vip兄 勁啦...有 師兄新 o黎 唔知姐....唔好咁啦...
GUITAR_VIP 發表於 2008-11-12 16:22:14 | 只看該作者
原帖由 有勇冇謀 於 2008-11-12 16:18 發表
係啦...知你 vip兄 勁啦...有 師兄新 o黎 唔知姐....唔好咁啦...

我咪無出聲羅................勇勇又鬧我...........
ALEXANDER 發表於 2008-11-12 16:28:05 | 只看該作者
原帖由 000AKW 於 2008-11-12 01:54 PM 發表

我真系乜都无,你攞比我睇吓。

咪係囉~
你連資料都搵唔到仲有乜資格講易整丫!?
呢個根本係邏輯問題,唔關貨唔貨車事~
 樓主| 000AKW 發表於 2008-11-12 16:31:04 | 只看該作者
原帖由 odaan 於 2008-11-12 16:00 發表

如果要你等多兩個月 , 會唔會好高要求 ??

你既意思系咪搞緊吊雞呀。
odaan 發表於 2008-11-12 16:38:04 | 只看該作者
原帖由 000AKW 於 2008-11-12 16:31 發表
你既意思系咪搞緊吊雞呀。

本來未整好前唔想出聲
但係見你甘執著 , 比你睇下冷靜下

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| 000AKW 發表於 2008-11-12 16:39:15 | 只看該作者
原帖由 ALEXANDER 於 2008-11-12 16:28 發表

咪係囉~
你連資料都搵唔到仲有乜資格講易整丫!?
呢個根本係邏輯問題,唔關貨唔貨車事~

我以經同板主表達咗我意思,唔攞就算唔好講有冇資格,係道大家包融一D好。
GUITAR_VIP 發表於 2008-11-12 16:39:52 | 只看該作者
原帖由 odaan 於 2008-11-12 16:38 發表

本來未整好前唔想出聲

登錄/註冊後可看大圖

http://www.rc-daily.com/forum/attachments/ ...

加油~~一定要完成啊
GUITAR_VIP 發表於 2008-11-12 16:40:20 | 只看該作者
原帖由 000AKW 於 2008-11-12 16:39 發表

我以經同板主表達咗我意思,唔攞就算唔好講有冇資格,係道大家包融一D好。

wei wei~~~樓主~~~~話我我支野好雞好屎都好喎~~~唔好扮睇唔到喎
 樓主| 000AKW 發表於 2008-11-12 16:41:01 | 只看該作者
原帖由 odaan 於 2008-11-12 16:38 發表

本來未整好前唔想出聲

登錄/註冊後可看大圖

http://www.rc-daily.com/forum/attachments/ ...

睇唔到圖片呀。
有勇冇謀 發表於 2008-11-12 16:43:54 | 只看該作者
原帖由 GUITAR_VIP 於 2008-11-12 16:22 發表

我咪無出聲羅................勇勇又鬧我...........

利達兄, 唔好誤會, 小弟唔係話你, 亦冇權鬧任何 師兄, 小弟只想各 師兄可以在貨車版和平共處, 唔想見到爭吵處處, x占事件重現, 錫返先..唔好嬲
 樓主| 000AKW 發表於 2008-11-12 16:45:17 | 只看該作者
原帖由 GUITAR_VIP 於 2008-11-12 16:40 發表

wei wei~~~樓主~~~~話我我支野好雞好屎都好喎~~~唔好扮睇唔到喎

唔係話你支呀,你支都好我話你樓上要等两個月果個。
GUITAR_VIP 發表於 2008-11-12 16:47:07 | 只看該作者
原帖由 000AKW 於 2008-11-12 16:45 發表

唔係話你支呀,你支都好我話你樓上要等两個月果個。

你都未知佢點move法?........你又知好?.....

但都一句...........thx  i love u啜啜~^3^)))))

開頭d post 我話有人整緊~~~就係個位師兄了