RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: bean0603
打印 上一主題 下一主題
收起左側

11月5燒烤聚會相片~

sai730 發表於 2008-11-7 02:22:27 | 只看該作者

e....又開火...好似好熱鬧喎...咁開心不如玩尻根啦....
奶先生唔咁嬲...我代呀龍同你請對唔住吧...佢呢排成日都係咁嫁...好鐘意4圍鬧人地賤人...你唔洗介意的...只要你唔認就OK...佢成日都鬧呀文同呀希嫁啦 ...下次一齊出黎玩啦...你仲可以唔洗鬧佢.直頭打死佢都仲得...但我一定幫呀龍還拖囉...因為佢係我老表...所以SORRY了
冰‧心龍 發表於 2008-11-7 02:43:00 | 只看該作者
原帖由 sai730 於 2008-11-7 02:22 發表

e....又開火...好似好熱鬧喎...咁開心不如玩尻根啦....
奶先生唔咁嬲...我代呀龍同你請對唔住吧...佢呢排成日都係咁嫁...好鐘意4圍鬧人地賤人...你唔洗介意的...只要你唔認就OK...佢成日都鬧呀文同呀希嫁啦 ... ...

我發覺你都幾鐘意同人講對唔住
sai730 發表於 2008-11-7 02:44:12 | 只看該作者
原帖由 冰‧心龍 於 2008-11-7 02:43 發表

我發覺你都幾鐘意同人講對唔住

你識Q咩...禮貌黎加MA((老表))
對唔住囉
sai730 發表於 2008-11-7 02:56:20 | 只看該作者
好野...靜晒...唔洗管理員出手了
waiyu419 發表於 2008-11-7 23:51:53 | 只看該作者
冇戲睇,睇下相先
旦哥 發表於 2008-11-17 00:46:42 | 只看該作者
原帖由 WYMAN 於 2008-11-6 19:00 發表

不如我地攪個大陸團放車,去按摩(下身)去唱k(搵小姐),

咁好唔好啊

仲放車  放雀啦 去雀仔按摩啦