RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 14174|回復: 241
打印 上一主題 下一主題
收起左側

利達~尖咀旺角送別好友..回憶相集及討論區.相已更新放大..加酒吧相..有興趣去呢度飲

Q-pet 發表於 2008-8-28 01:17:37 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
仲有呀大家出黎玩我無所謂..我老婆同我都好飲得..比D正酒吧相你地睇..呢間野好正..平日一至五250蚊位任飲..星期六180蚊位..如果大家飲得搵日去呢度不醉無歸..但醉酒佬要考慮下
呢度就係酒吧相....

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

今日小弟我全程負責影相.因為我無帶車去...如果d相唔令唔好見怪....
又係個HIHI死車上平板

登錄/註冊後可看大圖

次次都壞車都唔知佢想點...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

利達個吊雞甩左螺絲

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

路邊雜影

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

樓主| Q-pet 發表於 2008-8-28 01:23:21 | 顯示全部樓層

回復 2# 的帖子

你返屋企又好快返黎啵--
 樓主| Q-pet 發表於 2008-8-28 02:34:19 | 顯示全部樓層

回復 8# 的帖子

唔洗客氣~~~我一陣再張d相整大佢~~
 樓主| Q-pet 發表於 2008-8-28 02:46:43 | 顯示全部樓層
原帖由 yin1992 於 2008-8-28 01:54 發表

聖誕 11月左右???我先報BAND 4.8G

咩野叫做4.8g=-=咁高科技既...仲勁個2.4g...@@"
 樓主| Q-pet 發表於 2008-8-28 02:54:16 | 顯示全部樓層
原帖由 StarBuck 於 2008-8-28 02:48 發表

我有7.2G

7.2G@@"係未飛機既反作用力呀-0-強.....
 樓主| Q-pet 發表於 2008-8-28 02:57:53 | 顯示全部樓層
估唔到吹到咁長-0-勁呀...
 樓主| Q-pet 發表於 2008-8-28 03:02:16 | 顯示全部樓層
而嫁都夜啦大家都訓囉...祝你一路順風呀比心機讀書
 樓主| Q-pet 發表於 2008-8-28 03:27:46 | 顯示全部樓層
醉酒佬可能連人帶車係巴士度訓著左..之後--哈哈
 樓主| Q-pet 發表於 2008-8-28 03:36:09 | 顯示全部樓層
如果下次又搞mk我都再去玩完車又近我屋企一舉兩得
 樓主| Q-pet 發表於 2008-8-28 11:10:24 | 顯示全部樓層

回復 202# 的帖子

你醒啦--下次有無興趣去我post張相既地方飲呢?好正嫁
 樓主| Q-pet 發表於 2008-8-28 11:20:27 | 顯示全部樓層

回復 205# 的帖子

又換車==你黎真嫁.....咁d散件賣出去呀?
 樓主| Q-pet 發表於 2008-8-28 11:37:45 | 顯示全部樓層
未係囉..見你係西洋街度開快車..反轉左架車都唔心痛好明顯你有d野--
而嫁醒左有無心痛既感覺@@"
 樓主| Q-pet 發表於 2008-8-28 11:56:32 | 顯示全部樓層
佢而嫁知衰..咁當初咁臭寸把鬼咩??玩得車大家交個朋友..到時將來有咩野當可以幫到大家...如果係要我地原諒佢..佢就應該開一個主題當面講對唔住啦
 樓主| Q-pet 發表於 2008-8-28 12:03:15 | 顯示全部樓層

回復 215# 的帖子

如果我尋日有帶狗黎..佢撞到我隻狗..分分鐘我一腳伸佢架車當波踢
因為咩人都好..整親我隻狗..就算我老婆都照XXX..何況係朋友..
我當佢地係寶^^