RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: dm9261
打印 上一主題 下一主題
收起左側

北區日落團 相片/感想發佈區

Q-pet 發表於 2008-8-24 02:09:47 | 顯示全部樓層
正..等我整下相先
Q-pet 發表於 2008-8-24 02:11:49 | 顯示全部樓層

回復 26# 的帖子

估唔到你地鐘意呢味野--驚驚
Q-pet 發表於 2008-8-24 02:24:06 | 顯示全部樓層

回復 30# 的帖子

唔洗客氣..因為好多朋友都想我帶..今次未一齊打佢出黎囉
Q-pet 發表於 2008-8-24 02:29:38 | 顯示全部樓層

回復 32# 的帖子

咁我打定去愛協告定你先--你死緊啦"
Q-pet 發表於 2008-8-24 02:44:29 | 顯示全部樓層

今日放車..貴賓松鼠波波.....

你睇架平板幾好坐..呵篤尿會點呢??

登錄/註冊後可看大圖

你睇我笑到烚熟狗頭咁....

登錄/註冊後可看大圖

d車相黎啦.....

登錄/註冊後可看大圖

你睇我幾正坐正成堆車中間..拎曬去賣一定買到好多狗零食

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

巴士係路中心發生火警-0-消防車火速到達

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

利達狂巴..快速送客趕收工

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

黑王團

登錄/註冊後可看大圖

叫雞團

登錄/註冊後可看大圖

密斗加團..今次架車表現良好....

登錄/註冊後可看大圖

巴士

登錄/註冊後可看大圖

Q-pet 發表於 2008-8-24 02:55:40 | 顯示全部樓層
歡樂今宵再會...各位車友晚安...眼訓加頭痛食左d藥好d...
拜拜啦~~~
Q-pet 發表於 2008-8-25 10:42:12 | 顯示全部樓層
咁拔河陳仔隻狗一定win~~