RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Nicvic
打印 上一主題 下一主題
收起左側

唔知有幾多人跑G4系列呢?不如入黎報到下啦!

pskyng 發表於 2008-4-7 01:16:13 | 顯示全部樓層
pskyng 發表於 2008-4-7 02:28:40 | 顯示全部樓層
原帖由 Nicvic 於 2008-4-7 01:23 發表

仲唔快D post你部G4上黎睇下

唔lu..  

上次香港KM 盃youtube有訪問片段. 有個泰國車手用 G4+. 見到架真車就好la.
pskyng 發表於 2008-4-8 12:51:44 | 顯示全部樓層
原帖由 SunLi 於 2008-4-7 21:04 發表
My TeamMagic G4+

G4+ 0既 side pulley 好靚仔....好羡慕...
pskyng 發表於 2008-4-9 15:41:03 | 顯示全部樓層
原帖由 AMAT 於 2008-4-9 12:16 發表
不過我知仲有好多人覺得G4車系列係垃圾......成日話我垃圾當寶O既.....哈哈!

AMAT兄. 快0的用行動証明架G4車唔係垃圾la. 頭文字D真人版 . G4rs 個低重心同平衡性.我覺得好有優勢.當人地驚cup4 0既setting. 架G4都仲頂得順.(估炸.因為我冇G4rs )

pskyng 發表於 2008-4-9 20:36:49 | 顯示全部樓層
原帖由 AMAT 於 2008-4-9 17:17 發表
其實如果想慳小小......都可以考慮下買G4JS.....哈!
因為香港RC MUSHROOM都有得賣~^_^

http://rc-mushroom.com/product_i ... p;products_id=14626

望梅止喝.
其實TM 新車個人覺得主要而重要係個 Ed system. 同 UFO2 clutch.. 係咪都比NT1 優勝?

pskyng 發表於 2008-7-30 14:14:36 | 顯示全部樓層
原帖由 checkie 於 2008-7-30 11:58 發表

今個星期日都好咼.....如果唔落雨
不過我更怕我呢個新手阻住灑條track

除左一0的"有品" 以為好快當個場係佢0既車手會一個sorry都冇0咁"隊"開你之外.   一般有技術0既快車手都會等有位抓頭.唔會怕你阻往,你放心la.