RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 教主
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有冇人有 M 車珠差加啤令組合圖丫?

courel500 發表於 2008-1-8 12:15:57 | 顯示全部樓層

都無人 call 我 , 咁我答唔答得呀 ?

紫色 : 部份落螺絲膠 ( 六角位都要落 ) , 作用唔比佢鬆出來 !
紅色 : 部份 ( 2 隻 Disc ) 唔要 !
藍色 : 部份轉用1150 Bearing !

搞掂 !
courel500 發表於 2008-1-8 12:29:54 | 顯示全部樓層
補充多句 , 粒 King Pin 收實就得 !
courel500 發表於 2008-1-8 14:49:48 | 顯示全部樓層
無架啦 ! 唔洗調教啦 !
因為果個係最 fit 既鬆緊呀 !
courel500 發表於 2008-1-8 15:05:41 | 顯示全部樓層
原帖由 yokomo-SD 於 2008-1-6 03:38 發表
如果咁容易知到點樣加啤令同圖.的話.............. 咁世界上無"秘密" 呢2 個字啦 ~~~~

我一早試o左...... 完全無問題

呢一分鐘開始 , 已經唔係秘密啦 !
courel500 發表於 2008-1-8 15:54:58 | 顯示全部樓層
原帖由 yokomo-SD 於 2008-1-8 15:27 發表

秘密對我黎講都唔重要......m 車冠軍我都law埋lor...... kakakaka  

還有一點好重要.....
珠差 set 得好, 唔等於可以 win 硬.
m 車還有好多"秘密" 都未講出o黎.

如閣下應為對m 車好有應識...... 願我叫 ...

唉.....點解要咁火呢 ? 大家研究下之嗎 , 有人問 , 識咪答囉 , 收收埋埋都唔代表一定 win , right ??
如果我出果個 post 對你有咩不便 , 咪同你 said 句 sorry 囉 , okay ??
m 車講真我都係一支半解咋 , 高手更加唔係啦 , 識答一條半條問題唔代表係高手既 , 你承同嗎 ??
courel500 發表於 2008-1-8 15:56:44 | 顯示全部樓層
原帖由 教主 於 2008-1-8 15:39 發表
下個月係味有乜乜港澳挑戰野o甘話喎....
yokomo-SD 因住佢揾你踢館 ~~~~

耶...... 不你咁衰呀 ? 放人上台 !
courel500 發表於 2008-1-8 16:04:33 | 顯示全部樓層
原帖由 terencelyl7411 於 2008-1-8 15:57 發表

尊重d好喎 ,  
500係高手黎架

你又玩野啦 , 一定係你耳仔有問題 , 係 LOW 手 呀 ! 你一定係聽錯左係 高手 啦 , 叫左你得閒清潔下隻耳仔啦 !