RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2665|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

點解TKO條Rally賽道甘細呢既?

clubman 發表於 2007-9-10 19:14:13 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
[localimg=400,300]1[/localimg][localimg=400,300]1[/localimg

mikewu 發表於 2007-9-10 19:23:48 | 只看該作者
What are you trying to say?  
stig 發表於 2007-9-10 19:37:47 | 只看該作者
你可以自己汁石仔make大d ga....
edwin3733 發表於 2007-9-10 22:00:25 | 只看該作者
li5115 發表於 2007-9-10 22:38:04 | 只看該作者
原帖由 clubman 於 2007-9-10 19:14 發表
[localimg=400,300]1[/localimg

想大可以自己砌過個,有要求就要有付出。

RogerFederer 發表於 2007-9-11 00:38:46 | 只看該作者
條Rally賽道的出現  係因為舊個條buggy賽道水沉時鋪黎玩住先的
你可以發大佢嘅  不過唔好搞到玩唔到就得啦
bigben 發表於 2007-9-11 09:58:39 | 只看該作者
can someone bring some 木板 for making jumping platform.....??
Edde 發表於 2007-9-11 19:30:26 | 只看該作者
原帖由 bigben 於 2007-9-11 09:58 發表
can someone bring some 木板 for making jumping platform.....??

下個星期日我帶木板, 但係我無地毡 ......
Buildinglung 發表於 2007-9-11 19:43:04 | 只看該作者
原帖由 clubman 於 2007-9-10 19:14 發表
[localimg=400,300]1[/localimg

言下之意唔通你想...... 不如你入去鋪大D丫!我地夾返人工俾你丫!
大大! 我自己都係聚會搞手,由無到有並唔係一句說話就成事!!

我搞飄移聚會,都要買路碟,次次鋪碟,出Post約人等等....都要落手落腳做架! 最終都係想識班車友仔一齊玩下車仔姐!!!更何放而家係免費既呢....你地既參與係我地既原動力呀 !!!

keithtc4 發表於 2007-9-11 20:15:36 | 只看該作者
都唔係好細呀...我在9月9日去玩過第一次,發覺無咩唔妥當,
如果真係想再大d,咁就要係大直路果邊拔草,從而加深個場,
如果真係想改建,我都會去幫手,因為我都想出一分力.
keithtc4 發表於 2007-9-11 20:17:47 | 只看該作者
原帖由 li5115 於 2007-9-10 22:38 發表

想大可以自己砌過個,有要求就要有付出。

好同意師兄所言,有權利,就有義務,如果真的要搞,我都會出一分力
smallfaifai 發表於 2007-9-12 12:59:30 | 只看該作者
原帖由 keithtc4 於 2007-9-11 20:15 發表
都唔係好細呀...我在9月9日去玩過第一次,發覺無咩唔妥當,
如果真係想再大d,咁就要係大直路果邊拔草,從而加深個場,
如果真係想改建,我都會去幫手,因為我都想出一分力.

講真我又覺得唔駛加大啦,尤其咁多人仲用緊黑白豬,俾咁大條直路都係meaningless……

可以玩多一兩個彎就真o既,過埋星期日o既vintage party可以再諗下!
mikewu 發表於 2007-9-12 14:42:42 | 只看該作者
Thanks guys for all your comments/contributions........
I see we need to change the track soon as the track is start showing some bigger rocks.....  
After this weekend, (Vintage party) we will change the setting of the track the week after.... Perhaps for those who are willing to help out, we should start an hour earlier........  Will post on party section after this weekend...  

Thanks all....  
dl7 發表於 2007-9-12 15:06:38 | 只看該作者
I can help...... just let me know.
蒙古殺手 發表於 2007-9-12 19:02:24 | 只看該作者
完全同意smallfaifai 既意見, 唔係大就好玩既
反而我覺得d 彎愈來愈直, 愈來愈淺
eg. 新track 直路尾果度原意係一隻先左後右既複合彎道,但係而家變左隻大右彎
如果想鋪既話不如鋪返好d 彎道先啦!!
smallfaifai 發表於 2007-9-13 13:44:18 | 只看該作者
原帖由 蒙古殺手 於 2007-9-12 19:02 發表
eg. 新track 直路尾果度原意係一隻先左後右既複合彎道,但係而家變左隻大右彎

今個星期日研究下,反正vintage party都 唔會鬥車o架啦,架架價值連城,大家都肯定唔會搏命 ,應該好多時間可以諗!
keithtc4 發表於 2007-9-14 16:07:11 | 只看該作者
原帖由 蒙古殺手 於 2007-9-12 19:02 發表

同意師兄所言,玩車幾時都係玩彎好過玩直路