RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: tomyork
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Kyosho SPADA 09 on sell

anes 發表於 2007-8-6 00:08:21 | 顯示全部樓層
should be available this week in KWS
anes 發表於 2007-8-8 16:10:16 | 顯示全部樓層
which one, is it the one which jump over the barrier a bit at 22nd sec?
anes 發表於 2007-8-9 11:40:20 | 顯示全部樓層
嘩,幫"洒家"賣廣告賣成咁(see the photo)。

我也訂了,不過在"長城"訂。

其實都唔駛等report啦,老實講,有限錢lar。要四圍去班接收和servos就煩D。

各位大佬,D細CC車仔係咪要高%油先好跑?
anes 發表於 2007-8-11 02:08:49 | 顯示全部樓層

其實依家都冇實貨,好難講喎。

不過我估係"國家一級文物",雖然我絕對不討厭"黄油蟹專家"。人哋係正大街,租都貴D啦。
anes 發表於 2007-8-12 18:46:31 | 顯示全部樓層
原帖由 minimini 於 2007-8-11 23:49 發表

不過根據呢期嘅走勢.......似乎 "黄油蟹專家" 個價比較 ok 喎.......部 Lazer ZX5 就係好例子......所以我都入手咗一部......

哦,多謝通知。咁就各有各買,個市場先會健康發展,最緊要玩得開心。
正所謂"玩車D人好,玩車舖頭就好,玩車舖頭越好,玩車D人更好"。
anes 發表於 2007-8-17 23:52:07 | 顯示全部樓層
等咗咁耐都味到,唔通日元急升玩carry trade折倉除咗玩死我lay D 小股民外,連車仔都唔比我玩!唉!!!  
打ball先嚟落雨,唔通個天..............唉!!!
anes 發表於 2007-8-22 17:45:13 | 顯示全部樓層
原帖由 chacha 於 2007-8-22 16:57 發表
剛剛見到萬X有貨

Thank you. I go out to buy now.
anes 發表於 2007-8-23 14:46:24 | 顯示全部樓層
原帖由 valklai 於 2007-8-23 11:31 發表

但係部SIRIO係一針走天涯
人哋D流口水偈都兩針啦,真係唔明點解

可能佢口乾啩
昨天冇時間,今日一於去買買買。請你唔好左住我去死
anes 發表於 2007-8-23 19:49:37 | 顯示全部樓層

我去死了

真奇怪,等了又等終於等到,但忽然又唔想砌。

唯有當砌好了
anes 發表於 2007-8-23 20:03:02 | 顯示全部樓層
看上圖,我架Spada正在掟左彎,胡.............胡...........
anes 發表於 2007-8-24 10:09:27 | 顯示全部樓層
原帖由 stanley_wwy 於 2007-8-24 09:40 發表
唔好意思....打攪下先....

師兄想問問套呔直徑係幾多? 頭呔駛唔駛磨?

同埋d 六角位, 係咪用唔倒 10仔 d 磨呔 adaptor?

唔該

其實完裝呔已好簿,我覺得都唔使磨啦。
D六角位,可用10仔個adaptor,吓,咪可行touring呔!!!
anes 發表於 2007-8-24 10:15:37 | 顯示全部樓層
原帖由 valklai 於 2007-8-24 10:08 發表

好!!!
等我部冇碌嘅嚟追你啦  dee....dee.......de........

喂,偷步!!!弊,十點開市tim,今晚先追返你。
anes 發表於 2007-8-24 11:08:13 | 顯示全部樓層
原帖由 stanley_wwy 於 2007-8-24 10:37 發表

依....係喎......頭呔薄過尾呔喎.......唔磨都得喎.....正!

不過唔知套呔襟唔襟行呢...接近三百蚊一套.....等你地report 先

同埋想問跟車係咪送幾粒海棉俾你stick 落 starter box 較位? 係咪 ...

味買車先留意呔嘅問題,睇得出你係實戰派。

咁指意我就死得,我係吹水派一名。

不過我覺得呔嘅消耗可能低過10仔GP好多,因為車輕偈弱。

但都係等valklai兄話你知,只少佢砌車實快過我先
anes 發表於 2007-8-24 11:29:21 | 顯示全部樓層
原帖由 stanley_wwy 於 2007-8-24 10:37 發表

同埋想問跟車係咪送幾粒海棉俾你stick 落 starter box 較位? 係咪 ...

係有海棉方便因位。至於果件options就好似一塊底板坐咁,更方使因位嘅,老板話可有可無。

不過以我性格都一定會買買買。
anes 發表於 2007-8-27 23:24:57 | 顯示全部樓層
油鬥servo碟上住果兩條推桿好難屈得好,比油和落brake時成日gill gill 吓,又或自己撞自己,engine個化油器原裝又啤死所以又唔可以用嚟就位,我頂