RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 16581|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新產品資訊] SNRC R3登場

貴姓黃生 發表於 2020-8-5 07:14:15 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2020-8-4 22:43
啱啱收到SNRC R3嘅報價。
G版人仔612,CR版972,PRO版1422。
有得預訂。

PRO版領卷後1362抵玩,好彩未買20M,香港做到呢個價就留港消費,未玩過SNRC啲車,有無部車說明書下載睇睇
貴姓黃生 發表於 2020-8-6 06:53:23 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2020-8-5 11:08
應該未有說明書。

不過好認真咁講,20M啲鋁件一定好過SNRC。

上網睇過話6061同7075硬度相差唔係太大,平成四分一,反正仲有十日開售,值得諗諗
貴姓黃生 發表於 2020-8-9 06:45:37 | 顯示全部樓層
留意睇返廣告係80%組裝好,我玩車最大樂趣係自己砌車,呢部車可以完全放棄
貴姓黃生 發表於 2020-8-9 06:52:22 | 顯示全部樓層
pecky38 發表於 2020-8-7 18:01
就好似我仲讀緊書時好想玩遙控但玩唔起!現在的就面對太多選擇,幾千元不如買部  Switch,或 Play Station ...

價值觀呢啲嘢好難講,正如有人花幾千蚊買部鐵車買個FIGURE返黎擺,我都覺得唔知為乜
而且玩模擬同真係自己放車係兩回事黎,好難相提並論
尋日睇場NBA,啲觀眾全部都係投射出黎,一啲氣氛都無,睇落好似打緊練習咁,十分鐘唔夠,閂機