RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: curien
打印 上一主題 下一主題
收起左側

自作業系列之二 -- JAGERMEISTER ALFA 155 V6 TI

中國人上太空 發表於 2007-5-4 16:18:43 | 顯示全部樓層
WA.....好正WO ....."巴圖士"架ALFA!!因為曾經羸過分站冠軍所以比雙星選擇用來做模型!!!
中國人上太空 發表於 2007-5-4 16:51:07 | 顯示全部樓層
如果您要整呢個OPEL車殼, 咪要用KYOSHO果款殼LAW...因為雙星果個係舊款....
中國人上太空 發表於 2007-5-4 16:59:04 | 顯示全部樓層
原帖由 curien 於 2007-5-4 16:53 發表

唔~~~~我都係諗住用雙星個款殼咋, 因為我有一個全新0既,

其實我都知兩個款係有分別, 你覺得點呢?

其實講真, 我覺得用KYOSHO做會好D, 因為始終95年款係得兩個款跑過, 而且96年個頭差好多啊....
中國人上太空 發表於 2007-5-4 17:44:30 | 顯示全部樓層
呢度真係好多DTM FANS WO.....真開心!!
中國人上太空 發表於 2007-5-6 18:18:02 | 顯示全部樓層
原帖由 mikewu 於 2007-5-6 18:03 發表
Brother "Chinese going to space"....  As promised....  

wooo.....mikewu兄您架155好正呀, 整係d零件包裝都已經一流無得頂啦!!
中國人上太空 發表於 2007-5-6 21:27:11 | 顯示全部樓層
原帖由 mikewu 於 2007-5-6 19:22 發表

I know!  You don't get that kind of packaging in the new world anymore...     All you got is a bunch of bags....

係呀, 而家一袋袋咁, 攞左出來再放返入去都好講技巧架!!