RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 15661|回復: 133
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有得睇-----M-03R(星星網)

教主 發表於 2007-3-27 17:15:02 | 顯示全部樓層
原帖由 barrel 於 2007-3-27 16:03 發表
垃圾!整極咪又係m03!!!買架abc或altas好過!!!

THINK before you TALK
教主 發表於 2007-3-27 17:32:50 | 顯示全部樓層
原帖由 orange00 於 2007-3-27 17:25 發表

Even I'm a Genetic owner, but I don't think Full option M03 will be expensive than a Full option Genetic.

you are correct; even a M Benz owner should not tell a Mazda is a " wax duck "
教主 發表於 2007-3-27 17:38:31 | 顯示全部樓層
i belive theres more M03 " fans " then Genetic "fans " ......
教主 發表於 2007-3-28 07:32:27 | 顯示全部樓層
原帖由 barrel 於 2007-3-28 02:53 發表
咁你又乜title呀?如果你覺得我會玩得差過你,off la!
我由m01就開始玩m係車,架車得吾得我吾知!

吓 !? #74 persistence 咩 TITLE !? 覺得玩得差過你 !!??

我教主真係要問吓你乜 TITLE 呀 ~

我未出 Mo1 已經玩 M 車 tim 呀 ; M 車本地賽事我有玩過吓, so far 未輸過姐 -

好似未聽聞過閣下大名喎 . 幾時指教吓 ? 大窩口 Roller 場成村人玩 M 車果咋你又見識過味 ? 我落去踩場都係 讓車 炸 ~

幾時輪到你係 M車系技術討論版 找喳 撒野 ? 吾好同我講 咩 "大家有自由發表吓姐" 果 D 婆姆野, 沙塵就要預左比人窒.

拿 !! 上次教左你 " 冥頑不靈 " , 學到野丫 ; 今次就教你 " 班門弄斧 " .

順便比埋條好路你行 , persistence 玩 M 車 我 教主 响朵保證佢放你兩條街....

重吾信邪過幾日 4 月 1 號  YMC 有 M 車皮 , 係夠料 你到時就吾好扮吾知 - 我等你泥拆我招牌 !

坐井觀天
教主 發表於 2007-3-28 20:59:50 | 顯示全部樓層
原帖由 TOMY(HONG) 於 2007-3-28 19:25 發表

YMC M車我都有玩,
我係乜title呢?
成績?4次冠軍 ,
我都想見勁人 ,
教主我地有對手la..... ,
叫埋發仔都好喎 .

M 車 YMC 4 屆冠軍都泥埋 ! 邊個重敢話 M03 係 蠟鴨 !?

果兜友玩車吾掃齒先算 la  ; 發仔 吾會 so 這樣的對手 ~
教主 發表於 2007-3-29 03:39:06 | 顯示全部樓層
你地 ABC 同鄉會(?) 吾好誤會 -

而家係 M03 fans 同果兜友既衝突, 冇打算燒埋 ABC 果叠 ;

你地同佢劃清界線就穩陣 d , 以免比佢一人 騎劫 成個 ABC 既聲譽 ~
教主 發表於 2007-3-30 03:10:10 | 顯示全部樓層
殿堂級人物總動員  誓保 M03 聲譽 ~

問你點頂 ~~~