RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: joerc2013
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[視頻]帶Axial Yeti 去放狗 - 超級正

escrc 發表於 2014-11-1 20:56:23 | 只看該作者
joerc2013 發表於 2014-10-31 11:52
係啊,我哋好多人玩3s,一舊電池都未玩晒就會甩出來

我都係玩2s, 近日發現rear axle 輪呔接合器磨蝕咗。等緊options.
 樓主| joerc2013 發表於 2014-11-2 01:01:05 | 只看該作者

你可以send email畀Axial, 佢地會換免費個俾你. 佢地知道呢個係設計嘅問題, 所以Axial 整左 一個12mm hex conversion service pack. 你只需要提供 serial number 就可以領取。我部Yeti未有問題,我自已經攞咗不過仲未開來用.
 樓主| joerc2013 發表於 2014-11-4 12:37:45 來自手機 | 只看該作者
joerc2013 發表於 2014-10-29 20:43
我將條GoPro 自拍杠 用zip tie 綁住響個gopro mount 上面,咁樣可以加長收縮來穩定鏡頭。我唔知道香港廣 ...

Here is a picture of the mount since many have asked for it.

登錄/註冊後可看大圖
lyboy 發表於 2014-11-8 11:43:33 | 只看該作者
拍得好pro

畫面咁定是后期處理??
 樓主| joerc2013 發表於 2014-11-9 00:00:34 來自手機 | 只看該作者
冇啊,畫面冇後期處理過,齋剪接同埋加背景音樂