RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 清清
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[車輛專區] Spec R R1 玩家專區

jv怒漢 發表於 2012-10-9 00:20:16 | 顯示全部樓層
頂, 睇到我潮州怒漢火都黎埋

呢度講X明係"玩家分享區"鴉馬, 有呢架車ge 有玩過ge 咪出黎分享下law

無呢架車ge 咪抱客觀態度聽下law

係人係度分享心得就話人sell 野, 邊個sell l野呀  ??

清清姐開舖頭ge咩? 做代理ge咩 ? 人地覺得架車幾盞鬼, 開個玩家分享區有乜得罪??

好多時我地未決定買唔買就係好想睇下d玩家ge分享

以前, 清清經常係吹水區為我地報導第一手新聞, 仲快過 yahoo d new屎, 唔通佢 hard sell 新聞 ??

呢壇野唔怪得清清, 亦唔怪得 s.y. , 因為以前真係有人化身係度sell 野

攪到工房D技術討論好似無句真

我地真係唔好係度挑骨頭啦, 搞到真正玩家唔敢發表, 大家都有損失  
jv怒漢 發表於 2012-10-9 00:39:15 | 顯示全部樓層
jv怒漢 發表於 2012-10-21 23:20:00 | 顯示全部樓層
本來對予佢個大齒和大齒座組件的設計很憂慮, 以前被Sakura S 嚇怕了, 修車時唔知飛走左幾多介子

家陣看完了KK兄的圖片和說明, 才知原來是先調好虛位介子才套上兩邊套筒都未遲, 咁就易話為好多了

不知我有無理解錯
jv怒漢 發表於 2012-10-22 00:01:17 | 顯示全部樓層
carven.chow 發表於 2012-10-21 23:29
新款Xi 馬達座都係調好虛位介子先上馬達座,幾方便架

哦 ....   原來如此

咁大家討論下又識多d野啦    Thank