RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Jazz_Wan
打印 上一主題 下一主題
收起左側

這裡有冇師兄玩潜水艇

自由人 發表於 2012-1-15 19:42:11 | 顯示全部樓層

你有冇玩潛艇呀............比D靚相睇下.....
自由人 發表於 2012-1-15 19:46:43 | 顯示全部樓層
138168 發表於 2012-1-15 19:45
我冇玩過潛艇,很多師兄有玩,相片..... 等我找找先

你冇玩潛艇..就成日玩潛水(失蹤)..........  有相睇最開心.....
自由人 發表於 2012-1-15 20:20:41 | 顯示全部樓層

係淘寶見過有得賣....見過有人玩.....有鏡頭嫁....
自由人 發表於 2012-1-15 20:33:48 | 顯示全部樓層
Jazz_Wan 發表於 2012-1-15 20:24
回復 自由人 的帖子

我都見過呀,rtr要四千三,唔連鎖頭,但唔知質素好唔好,又唔知有冇parts order

http://shop57684265.taobao.com/s ... 103s34F.3-40UrU.h-1*Ybff&search=y&scid=302644968&queryType=cat&scname=x7HNp8Sj0M0%3D
搵到  http://item.taobao.com/item.htm?spm=11020WVU.3-9UXIB.h-4h*8Ic&id=8698084730&
自由人 發表於 2012-1-15 20:34:54 | 顯示全部樓層
自由人 發表於 2012-1-15 20:36:50 | 顯示全部樓層
138168 發表於 2012-1-15 20:33
我的潛水技術都唔錯,有時一潛就成个月才上水
有些相片,讓你開心:

成个月才上水  D船員有冇野食嫁.......
自由人 發表於 2012-1-15 20:59:38 | 顯示全部樓層
138168 發表於 2012-1-15 20:49
呵!潛水技術是我个人,船員早已上岸去開心

對D船員都幾好喎....有冇比埋錢佢地去開心呀.......