RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4408|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手想入門油車世界

sure_water 發表於 2011-9-5 14:36:57 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
最近我樓下有人玩油車...d引擎聲好正..速度感好快
搞到我成身熱晒
但行過廣華街..入去都係唔好敢問野...所以想師兄門幫幫手
我想玩1/10 class 12-15 平地油車....請問我可以點開始入門?
可以set下車,唔洗太快,平平地,壞左有野整,方便小小,新舊都得...
要求多多...請幫幫手^^
 樓主| sure_water 發表於 2011-9-5 15:38:44 | 顯示全部樓層
 樓主| sure_water 發表於 2011-9-5 16:00:07 | 顯示全部樓層
回復 wilzchau 的帖子

多謝師兄....
我都留意過下呢部...見佢可以調較地方好似唔係太多...
但請問原裝可玩性還可以嗎?邊到可以買?
 樓主| sure_water 發表於 2011-9-5 16:26:42 | 顯示全部樓層
點解你地講d價平過我睇果d價咁多ge?
 樓主| sure_water 發表於 2011-9-5 19:29:19 | 顯示全部樓層
TheWolf 發表於 2011-9-5 19:04
Yes, I've been playing from Electric car to Nitro car........just bought 2nd hand RRR and 1st hand ( ...

師兄我諗你應該玩車好耐...
我之前都煩油車定電車好耐...最後諗油車...因為我知買左電車就會想玩油車,買油想電....
不過我諗都係由易到難比難到易好..
thx for ur advise