RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1738|回復: 5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

LST2 車呔一問~~~

killmela 發表於 2006-9-5 19:08:06 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
小弟的lst2的車呔"壞"了~~~但澳門這邊沒有貨~~~
想問一下香港這邊有嗎 可在那一間店舖有 亦想知道價錢大約是多少~~~
唔該曬~~~
Skyline 發表於 2006-9-5 23:26:49 | 只看該作者
原帖由 killmela 於 2006-9-5 19:08 發表
小弟的lst2的車呔"壞"了~~~但澳門這邊沒有貨~~~
想問一下香港這邊有嗎 可在那一間店舖有 亦想知道價錢大約是多少~~~
唔該曬~~~

Depends on your choices .... Proline tyres are generally more expensive.  Do U want to switch to using 23MM wheel hub??
 樓主| killmela 發表於 2006-9-6 01:12:02 | 只看該作者
原帖由 Skyline 於 2006-9-5 23:26 發表

Depends on your choices .... Proline tyres are generally more expensive.  Do U want to switch to using 23MM wheel hub??

係咪一定要換23mm嫁~~~因為唔想用原裝的那條~~~
有電度的"令"介紹我嗎 同埋想知邊間有呢d呔~~~
唔該曬你~~~
Timothypychan 發表於 2006-9-6 09:35:55 | 只看該作者
原帖由 killmela 於 2006-9-6 01:12 發表

係咪一定要換23mm嫁~~~因為唔想用原裝的那條~~~
有電度的"令"介紹我嗎 同埋想知邊間有呢d呔~~~
唔該曬你~~~

一定要換23MM. 如果唔換只可用原廠420呔鈴
23MM, 呔和鈴都要訂. 總共HK$1000左右. 一般都唔KEEP貨. 可以問下環球.
換咗型好多嫁.
 樓主| killmela 發表於 2006-9-6 15:59:56 | 只看該作者
原帖由 Timothypychan 於 2006-9-6 09:35 發表

一定要換23MM. 如果唔換只可用原廠420呔鈴
23MM, 呔和鈴都要訂. 總共HK$1000左右. 一般都唔KEEP貨. 可以問下環球.
換咗型好多嫁.

唔該曬你哦~~~等我打去問下先~~~
不過1000都好似幾貴~~~
SPOONACCORD 發表於 2006-9-7 20:15:22 | 只看該作者
貴呀~~~