RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 雷公
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Ford F350 High Lift 正式抵港 (5/9 更新)

有勇冇謀 發表於 2006-9-6 23:51:06 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2006-9-6 23:41 發表
等得大耐了................我購買的 "慾念" 已 cool down 了.........

唔會嫁...當有人買 o左 再post 上離的時候....閣下就會....立即飛奔去入貨....哈哈
minimini 發表於 2006-9-6 23:52:36 | 只看該作者
原帖由 有勇冇謀 於 2006-9-6 23:51 發表

唔會嫁...當有人買 o左 再post 上離的時候....閣下就會....立即飛奔去入貨....哈哈

咁可能要等下一 lot 貨.........
python 發表於 2006-9-7 11:23:49 | 只看該作者
原帖由 有勇冇謀 於 2006-9-6 09:56 發表

都幾難...小弟覺得此車係雙星慳皮之作, 將已出的元件再加小量新件作新車推出....所以定價不會太高

包條假野好似Wild Willis II 0甘都好啊.
藍毛毛 發表於 2006-9-9 00:29:10 | 只看該作者
原帖由 雷公 於 2006-9-1 05:57 發表
Ford F350 High Lift 正式抵港
叫價二千頭
(唔洗心急﹐尚未正式發售﹐但係時候去落訂)

------------------------

5/9 最新消息﹕應田宮廠方要求﹐FORD F350在9月25日後才可在香港正式發 ...

這批貨太少了,實淨到暈又會比人炒貴,一出偉高就貴,等一段時間有可能又有改良型出,星星就是這樣的,每一批貨都改少少野,