RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 00zero
打印 上一主題 下一主題
收起左側

買dnano

BigBear 發表於 2010-4-14 00:00:04 | 顯示全部樓層

價錢優惠人地公司訂,
大大隻字寫到明,(會員本月優惠)你唔係,「識睇字」,唔明字呀....有閱讀問題定係小學生,俾心機逐個字慢慢睇精楚,你唔好online咁多同玩車.讀好D書.
BigBear 發表於 2010-4-14 22:50:56 | 顯示全部樓層
好玩咪玩,唔好玩咪唔玩囉好簡單,我又唔覺得一定要上去玩先得,
你可以返屋企玩,去第二個國家玩,再唔係自己 ...
hollandshing 發表於 2010-4-14 18:11

宜家D人個腦都唔知想乜,唔通世界反轉曬,出街食飯同Shopping 會有錢收?????
BigBear 發表於 2010-4-14 23:09:54 | 顯示全部樓層
你有冇上去了解過架?
我好想笑你
唔好上咁多網啦
50270898 發表於 2010-4-14 17:55

我真是很少上網,但我肯定你冇上去了解過.
(井底之蛙)讀多D書la,真是可笑可可笑.
BigBear 發表於 2010-4-15 02:49:51 | 顯示全部樓層
商業社會是這樣的接授吓la

我都想在家中睇阿凡達4D,
咪一樣要上網訂飛,訂都要等成幾個星期先有得睇仲要成佰多元一張,
鬼咩人哋投資咁多錢,唔通俾老番攞部DV入去就盜版到呀.
dNano 咪一樣自已唔保障自己產權咩
Xbox Play Station各大Games商,都要你用反指訂地區Server先玩到online.
有乜大不了丫.宜家出街打街咪一樣要你出咭做saving,用張SD插入去saving 俾人話你傻仔la.
做乜要將Kyosho Shop同其他KWS商店,双題抦論大家銷售方法同客路都唔同,適合自已咪玩吓囉,唔合適咪當上去睇吓嘢學吓嘢囉!

再講落去唔明都無意思,大家玩車都係想開心.
(原諒我講句唔可以在這講嘅說話)
玩車買車賣車玩到買到賣到X曬鬼咁,邊有人同你玩丫.
Think Positive, get negative你認為有益嗎?
BigBear 發表於 2010-4-16 00:01:18 | 顯示全部樓層
點解你咁肯定我冇上過去呢?師兄???
如果我話你知我4月先買車呢?
我真係覺得你好好笑~~~
50270898 發表於 2010-4-15 08:56

如果你上去買,我私人放底一舊水俾定,肥老細
BigBear 發表於 2010-4-16 00:52:08 | 顯示全部樓層
最新係 "堂食特特特價, 外賣特特價, 網上日本郵購特價, Kyosho網頁係正價"

會員特特 ...
TLMO 發表於 2010-4-16 00:45

賣平D,有問題咩?