RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: redbullbull
打印 上一主題 下一主題
收起左側

(原創)Bullbull新手set車分享

sdan321 發表於 2010-3-14 03:10:08 | 顯示全部樓層
12# redbullbull

以下是bull bull是次的setting

down stop頭 =0

down stop尾 =正4

camber頭  =正1

camber尾  =正3

車頭toe out  =負0.5

車尾toe in    =正3

車高是頭5mm

車高是尾7mm

以上應該係28,3,2010 京商杯 公開A組setting嚟   
''工房林峯  bull''好嘢,
              贏硬呀..................................!
sdan321 發表於 2010-3-15 14:27:08 | 顯示全部樓層
回復 36# 垃圾鏟

不要問,只要信,,,,,,,,,,信者得救,信者得永生呀,要虛心向  亞太區最強油動車手 工房林峯  bull bull 好好學習,才是皇道正宗啊 @@
sdan321 發表於 2010-3-15 14:39:44 | 顯示全部樓層
sdan321 發表於 2010-3-16 04:39:02 | 顯示全部樓層
甚麽呀 一個Setting可以做到全天候咁犀利,你當工房無高人
haley1200cc 發表於 2010-3-16 01:43

唔係唔信呀!本人正預備將部1/8油越啲setting轉晒跟呀 工房林峯bull啲setting一樣啊,我諗應該好走非常呀
sdan321 發表於 2010-3-16 05:59:25 | 顯示全部樓層

書讀得多少唔太重要,明道理,識分對錯,知禮義廉恥,別愛大喜功,,,,,,,,,,,,,,先叫為人
sdan321 發表於 2010-3-17 01:44:20 | 顯示全部樓層
咁犀利,你做到高人.
大b 發表於 2010-3-16 10:25

我都係....支持 ''大B''  
唔使比人話低b  ha ha
sdan321 發表於 2010-3-17 03:04:50 | 顯示全部樓層
回復 99# redbullbull
車高是頭5mm
車高是尾7mm
以上啲料
經過一日嘅研究之後,我準備把我部F104都跟你啲setting一樣呀!
因為不論油動和電動,大家setting都是大同小異,一理通百理明  .............吖ma

真係 學無前後,達者為先 呀...呀....呀

好鬼死感動嘅設定,完美到.....呢