RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: AMAT
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公告]關於貨櫃車版版主問題

AMAT 發表於 2009-6-17 15:32:55 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
貨櫃車版近一段時都可以叫做回復返正常情況好多,整體氣紛亦見得良好.
所以會係一個比較適當O既時間,去由貨櫃車版O既版友選返自己心目中O既人做版主.

原先O既遙控重工O既版主"有勇無謀",其版主職位會保留,亦都會升格成為返作個貨櫃車版O既版主.
如果佢本人冇反對,就會繼續.

我知佢宜家有勇無謀版友好似屋企有小朋友,唔係咁多時間,所以我會再搵多一至兩個人作為呢版O既版主.

其中Q-PET版友曾經向我自薦過.

如果版友有其他提議,可以向我提出.
今日計一星期內如果冇其他提議,我會正式俾Q-PET版友做貨櫃車版版主.
而如果有其他提議,我會另定日期作出公投,俾各貨櫃車版版友去選.

版主O既職務唔係一種單純O既權力名稱.而係要對版友負責.
版內出現混亂要作出調停,版內有新手問問題,盡可能幫手.
唔一定要係出外活動O既搞手,但都希望可以多O的參與.
亦都係工房與版友之間溝通O既一個橋樑.

希望各版友留意.
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-17 23:14:42 | 顯示全部樓層
1# AMAT

多謝壇主之錯愛, 希望小弟能以卑微的貨車知識及有限空閒之時間去服務各 師兄.....
另外小弟推薦版友 馬輝 為貨車版版主一職, 因 馬輝在幾次事件之中都能以中立及有建設性的態度去解決問題, 以幾位版主 ...
有勇冇謀 發表於 2009-6-17 17:52

OK, 睇下呢個星期後大家有咩意見再決定.

可以有三個人做版主.
因為貨櫃車版主版外仲有子版......內容比較多.
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-23 17:05:13 | 顯示全部樓層
明天截止........大家諗法點?