RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 買邊支控好? [打印本頁]

作者: 亞標    時間: 2008-7-29 15:09
標題: 買邊支控好?
心中想買KO既EX1 UR 或者EX10, 兩者同是2.4G, 唔知邊支好用D呢? 份2.4G MODULE係唔係一樣架?
作者: AMAT    時間: 2008-7-29 15:30
買DX3R~

EX1UR同EX10果個2.4G MODULE係一樣.

EX1UR就4CH,但係個MENU調控好多人都話麻麻
EX10就3CH,但係就個MENU調控清楚好多

都係睇你自己攞上手感覺啦~
作者: mschumi    時間: 2008-7-29 16:47
手感我就覺得M11 都幾好合我地亞洲人揸
但係我都買了10仔
因為鐘意佢個細接收同個跌呔
作者: mk9001    時間: 2008-7-29 16:53
我都係10仔

作者: 亞標    時間: 2008-7-29 17:06
多謝各位意見! 首先M11等覺得好很重, 冇入電都比我支入左電既EX1 MARS R 重, 而且上重下輕唔舒服, 但我好多朋友用M11既都話佢手感好? 我真係唔覺.......

EX1 UR既MENU同MARS R似唔似架? 似既我都可以接受既, 始終用左好多年1仔, 好似慣左咁....
作者: wingwingday    時間: 2008-7-29 17:08
用ex1啦~~~~~~~
作者: 馮馮ymc    時間: 2008-7-29 21:09
原帖由 亞標 於 2008-7-29 17:06 發表
多謝各位意見! 首先M11等覺得好很重, 冇入電都比我支入左電既EX1 MARS R 重, 而且上重下輕唔舒服, 但我好多朋友用M11既都話佢手感好? 我真係唔覺.......

EX1 UR既MENU同MARS R似唔似架? 似既我都可以接受既, 始終 ...

我都買返UR.....正!!
作者: jasonbb    時間: 2008-7-29 21:26
原帖由 馮馮ymc 於 2008-7-29 21:09 發表

我都買返UR.....正!!

又買返UR!?
支11呢?
PS:8月3我同陳仔黎唔到,,,sorry~

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2