RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 有套孖星蚊車兩件頭 [打印本頁]

作者: garywong5368    時間: 2008-4-2 18:10
標題: 有套孖星蚊車兩件頭
有套孖星蚊車兩件頭可否買部  華dee 黎玩???

依家邊度買華dee平???

總投資幾多到???

金屬psrts件 邊度有得買?
作者: pl    時間: 2008-4-2 20:05
套孖星蚊車兩件頭可否減去後波先,如冇就難攪D,KWS星星店約$430-480.
總投資要睇你盡有咩未有,如槍控,電變有冇,金屬psrts件去展記睇睇
作者: garywong5368    時間: 2008-4-2 22:40
標題: 回復 2# 的帖子
KWS星星店約$430-480 部華dee  ????
作者: pl    時間: 2008-4-3 01:01
係呀...........
作者: garywong5368    時間: 2008-4-3 01:17
標題: 回復 4# 的帖子
師兄

同以前果D一樣嗎???

我以前有部.....不過下落不明

以前果部D手腳不能動
現在的好似可動...是嗎???
作者: bighead    時間: 2008-4-3 03:31
原帖由 garywong5368 於 2008-4-3 01:17 發表
師兄

同以前果D一樣嗎???

我以前有部.....不過下落不明

以前果部D手腳不能動
現在的好似可動...是嗎???

人仔不能動的是上一代, 如果你找到它, 好好珍藏吧, 現在買到的, 也是我們現在玩的版本
可到下面網址看看
http://www.rcmchk.com/
我們這星期四晚會有局, 歡迎來呀, 跟住遲d可以一齊玩la
作者: garywong5368    時間: 2008-4-3 11:01
用孖星1/24蚊車兩件頭 ok ?

但有後波
作者: pl    時間: 2008-4-3 11:09
你想做冇Break車手 ,直路狂,灣路亡
作者: garywong5368    時間: 2008-4-3 11:33
標題: 回復 8# 的帖子
咁買翻套两件頭幾錢???

買邊隻好???

thx~
作者: pl    時間: 2008-4-3 14:12
两件頭$450左右,如果你有接收不如用三件頭要細servo,電變,或二手區個套两件頭連魔打槍控乘套都係$450都吾錯嫁

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2