RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 華dee牛仔衫褲 [打印本頁]

作者: beebee    時間: 2007-10-9 01:25
標題: 華dee牛仔衫褲
圖片由日本網頁轉載......
作者: beebee    時間: 2007-10-9 01:27
有型有款街飛仕樣~~
作者: minimini    時間: 2007-10-9 01:32
案發時匪徒身穿藍色牛仔背心......藍色牛仔褲........駕駛一部綠色電單車........向佐敦文英方向逃去........

如果你當時目睹案發嘅經過.........請儘快同我哋西九龍特別調查組聯絡啦........

do.....do........do........
作者: beebee    時間: 2007-10-9 01:41
果然"八兩金"o既造型.....我同你一樣都會聯想到有匪徒.....哈

作者: minimini    時間: 2007-10-9 01:45
原帖由 beebee 於 2007-10-9 01:41 發表
果然"八兩金"o既造型.....我開頭都會聯想到匪徒.....哈

隻手噴肉色......再加少少紋身圖案.........

另外整部警察鐵馬.......凑成一 pair........肯定勁搞笑.......
作者: beebee    時間: 2007-10-9 01:47
你追我逐.....好睇喎....哈
作者: minimini    時間: 2007-10-9 01:56
不過條牛仔褲咁窄........個人仔會唔會 "啜" 住唔識 "o訓彎" o架 ??......
作者: beebee    時間: 2007-10-9 01:58
無皮帶應該會鬆d.....
作者: minimini    時間: 2007-10-9 02:00
原帖由 beebee 於 2007-10-9 01:58 發表
無皮帶應該會鬆d.....

或者整套運動裝俾佢會 free 啲........

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2