RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 又有另一拖頭/貨車遊提議, 堅尼地城入南區: [打印本頁]

作者: MAZDA    時間: 2007-8-13 20:53
標題: 又有另一拖頭/貨車遊提議, 堅尼地城入南區:
梅窩上嶼南始終對於拖頭/貨車好大限制同危險 , 當年嶼記用雞車上嶼南都好抆水.....
我又有一個拖頭/貨車遊提議 , 就係由堅尼地城沿域多利道直踩入南區的華富村 !
條路人少更可容納拖頭/貨車行走 , 到華富後直駛落瀑布灣道公園沿華富北駛回
域多利道返堅尼地城........

唔知車友感覺如何呢?
作者: kong    時間: 2007-8-13 20:57
點解你諗埋d地方都咁怪,你想挑戰難道牙
作者: Skyline    時間: 2007-8-13 21:02
原帖由 MAZDA 於 2007-8-13 20:53 發表
梅窩上嶼南始終對於拖頭/貨車好大限制同危險 , 當年嶼記用雞車上嶼南都好抆水.....
我又有一個拖頭/貨車遊提議 , 就係由堅尼地城沿域多利道直踩入南區的華富村 !
條路人少更可容納拖頭/貨車行走 , 到華富後直 ...

... but how long does it takes to complete the whole journey??  
作者: kaho    時間: 2007-8-13 21:04
咁不如搵次係屯門兆康西鐵站行去屯門市中心再行去屯門碼頭啦
路程又唔會太長,,,而且中途市中心又有野食,,幾好呀,,,
話事話,,每次玩車都係係市中心去碼頭,,都未試過係兆康開始
搵次真係要試下
作者: 咪咪王    時間: 2007-8-13 21:04
原帖由 MAZDA 於 2007-8-13 20:53 發表

你不如好似我咁~~~大埔出沙田~~OR ~~沙田入大埔啦~~~(沿吐露港)
作者: donhk1982    時間: 2007-8-13 21:15

都好......可以由上環出發...可以行久d..
作者: alexppo2002    時間: 2007-8-13 21:36
個個都話不如去自已住果區玩。唔悶嗎???
作者: kaholeo    時間: 2007-8-13 22:59
好小聽你地港島玩.南區山路多.都幾考耐力.熱血男子漢既挑戰 笑.
作者: 咪咪王    時間: 2007-8-13 23:20
原帖由 alexppo2002 於 2007-8-13 21:36 發表

咁我係沙田定大埔?
作者: 有勇冇謀    時間: 2007-8-14 03:20
標題: 回復 #6 donhk1982 的帖子
好 ar 可以去 東華義x 玩.....
作者: james891031    時間: 2007-8-14 03:35
7月重去果頭玩
聽人講果頭7月夜晚去唔過
作者: 乳細無增    時間: 2007-8-14 04:05
原帖由 alexppo2002 於 2007-8-13 21:36 發表

個個都是私心重的人
作者: donhk1982    時間: 2007-8-14 10:17
原帖由 乳細無增 於 2007-8-14 04:05 發表

個個都是私心重的人

樓主好似住系東區........但佢系話去南區玩呀!!!!!!!!邊有私心呀???
作者: Doughboy    時間: 2007-8-14 10:21
  農曆七月, o係果度放夜車, 行行下多左架點算
作者: kong    時間: 2007-8-14 10:27
原帖由 Doughboy 於 2007-8-14 10:21 發表
  農曆七月, o係果度放夜車, 行行下多左架點算

你怕鬼牙
作者: Doughboy    時間: 2007-8-14 10:53
標題: 回復 #15 kong 的帖子
最怕自己變窮鬼, 冇錢

作者: 乳細無增    時間: 2007-8-14 16:52

行路上廣州 .....請問你有無行過甘多路 ?如果成事我諗要9:00AM-12:00pm先反到家

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2