RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: solaris8x86 你走啦 [打印本頁]

作者: d7689    時間: 2015-5-1 00:29
標題: solaris8x86 你走啦
呢條粉腸成日曲到直咁贊自己部AR. Drone 煩膠一名 入親黎飛機台都見到佢D POST真係好煩
你要收兵收支持者 自己去FB開個PAGE收啦 呢到唔係比你咁玩架

作者: solaris8x86    時間: 2015-5-1 01:14
Parrot啲死剩種哎,差唔多比我迫死...haha.....
作者: leanhk    時間: 2015-5-1 01:26
所以呢到比以前淨左好多好多 lor, 真係好唏噓
作者: solaris8x86    時間: 2015-5-1 01:32
最好唔好玩AR Drone,反正求神拜彿都唔成功,迫死佢哋....迫死佢哋....。
作者: leanhk    時間: 2015-5-1 01:42
"成功" o既定義係.....?
作者: solaris8x86    時間: 2015-5-1 01:51
leanhk 發表於 2015-5-1 01:42
"成功" o既定義係.....?

跟本從來無人成功,You see...連我日日都要去全球所有AR Drone forums/Amazon/Best Buy/Apple Store銷售點"傳道"叫人唔好玩AR Drone,你就明連我其實都唔成功....haha...。

作者: leanhk    時間: 2015-5-1 02:28
我覺得無話咩成功定唔成功,只有岩玩定唔岩玩
帶住佢 hea 飛都 okay wor. 行山,去沙灘,旅行都好方便。Wi-Fi 連接唔夠穩定係事實,hea 飛 100 幾十米,影下班 friend,小朋友咁好足夠
作者: solaris8x86    時間: 2015-5-1 02:38

一部只會玩到漂走嘅垃圾四軸,係我面前,唔需要抗辯!!!
作者: leanhk    時間: 2015-5-1 02:53
你已經去到有偏執狂既地步
Option A - 建議你睇下醫生。
Option B - 上海運大廈個 office 淋火水
作者: solaris8x86    時間: 2015-5-1 07:11
佢咃盡快比我迫到破產咪好囉,一群連AR Drone都唔識飛嘅廢柴employee。

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2