RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 舊dee [打印本頁]

作者: J    時間: 2006-2-5 10:49
標題: 舊dee
請問呢架係咪第一代dee? 同期仲有咩車款呢?

http://page11.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/n33919948

佢既內裝真係好正, 新dee 係咪無咁整齊了??
作者: beebee    時間: 2006-2-5 11:48
同期仲有yamaha同埋rgv玲木.............佢既內裝新dee都好整齊,不過冇o左d"吸塑"入住d呔同摩打啦.....
作者: J    時間: 2006-2-5 12:04
唔該beebee! 有無舊rgv 睇下啊, 我比較中意鈴木d車~
新舊dee 主要有咩分別~

作者: beebee    時間: 2006-2-6 11:35
2代分別都幾大o架......主要個人仔活動部份同車架結構咁啦.......或者咁講第一代同第二代可以共用o既零件有波箱齒,鏈條同呔呤.....
作者: J    時間: 2006-2-6 11:49
咁真係幾唔同喎~ 係咪二代好走d?
其實我相買架dee 黎儲 (未有多餘錢同時間去玩佢)
架舊rgv百事花好正!! 仲有無機會買到呢??
再次唔該你~
作者: beebee    時間: 2006-2-6 12:01
我個人意見覺得第二代好走d.......人仔郁得比較真實!!.宜家想買架第二代dee黎儲都好o架....香港買仲超平添!!

另外架舊rgv百事花可以去拍賣網e-bay同日本yahoo碰碰運氣啦....
作者: J    時間: 2006-2-6 12:50
e? 乜第一代個人仔唔曉郁架??
二代係咪全kws 都有得賣ya? cheers
作者: beebee    時間: 2006-2-6 12:55
係呀!第一代個人仔唔曉郁o架.....第二代全kws 都有得賣,睇價錢格吓價啦...
作者: J    時間: 2006-2-6 12:58
咁我去馬買第二代rgv喇, 人仔郁得我覺得幾緊要下~
幸運花都好好睇!!
作者: beebee    時間: 2006-2-6 13:01
淨買佢o既設計都值
作者: J    時間: 2006-2-6 13:07
就係囉, 細個拎住本京商catalogue見到個人仔曉飛跪, 眼都dut埋~
而家點都要買返黎儲
btw, 係咪四舊零搞掂?
作者: beebee    時間: 2006-2-6 13:10
最平$420~~~~~~~~~~$480......醒爬啦
作者: J    時間: 2006-2-6 13:12
THX so much!!
作者: beebee    時間: 2006-2-6 14:17
唔洗客氣.....
作者: 鈴木試車員    時間: 2006-2-10 21:36
原帖由 beebee 於 2006-2-6 11:35 發表
2代分別都幾大o架......主要個人仔活動部份同車架結構咁啦.......或者咁講第一代同第二代可以共用o既零件有波箱齒,鏈條同呔呤.....

我個頭盔都係用呢個
正呀
作者: J    時間: 2006-2-10 22:25
06, 你用相入面個紅白藍頭盔?
作者: 鈴木試車員    時間: 2006-2-10 23:49
原帖由 J 於 2006-2-10 22:25 發表
06, 你用相入面個紅白藍頭盔?

係呀
作者: J    時間: 2006-2-10 23:54
一模一樣? 好懷舊feel 喎, 正!
作者: 鈴木試車員    時間: 2006-2-10 23:59
原帖由 J 於 2006-2-10 23:54 發表
一模一樣? 好懷舊feel 喎, 正!

舊年出左復古板
咁岩又有我個size咪買左佢

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2