RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: MAGPUL PTS MASADA [打印本頁]

作者: AMAT    時間: 2013-3-13 22:20
標題: MAGPUL PTS MASADA
相比都係所謂香港貨嘅Classic Army, PTS質素明顯高幾班。淨係steel shop門面同CA門面比,steel shop實在有板有眼,CA staff十問九唔識。不過巿場Masada得返streamline version仲有流通,laser刻字高質版就真係買小見小。始終價格有差異,但要嚟粗打可能分別不大。但made in China白色絲印令整体外觀大打折扣,點都係刻字版原汁原味~

作者: chowhungjai    時間: 2013-3-13 23:11
我認得呢幾隻貓腳,可否提供BB近照?
作者: AMAT    時間: 2013-3-13 23:20
........

作者: chowhungjai    時間: 2013-3-14 15:18
AMAT 發表於 2013-3-13 23:20
........

近時我買親新槍,我隻貓都係咁!!!!!!!
作者: AMAT    時間: 2013-3-14 22:40
chowhungjai 發表於 2013-3-14 15:18
近時我買親新槍,我隻貓都係咁!!!!!!!

佢要個紙盒唧~
作者: AMAT    時間: 2013-3-19 00:44
狙擊用與掃射用.......

作者: AMAT    時間: 2013-3-19 14:42
新舊世代交替.....

FAMAS其實係冇壞,不過係唔想整(因為一整佢可能就壞),所以都係由佢退役啦~

好鍾意O既HK P8,因為壞O左冇得整,所以亦都要換....替代O既係HICAPA 5.1
其實我唔係咁鍾意HICAPA....我都係鍾意HK P8/USP款多O的....但要同P8個FORMAT咁靚,難搵O的....
另外我亦都麻麻地GLOCK....
本來有諗過M9,但係好似HICAPA個維修性同改裝性高O的....所以都係揀佢....

作者: AMAT    時間: 2013-3-19 14:43
其實點解屎忽痕又玩返....
同埋點解要係SCAR H同MASADA....
都係多得佢兩個.....
山本彩AND渡邊美優紀@NMB48.....

哈哈!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2