RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Castle MMM 2电调 大伙有啥看法呢 [打印本頁]

作者: tonic53    時間: 2012-12-25 22:24
標題: Castle MMM 2电调 大伙有啥看法呢
[attach]676764[/attach]售价200刀..大家有何看法 貌似没什么大的变化 方便风扇的清洁与更换  再就是多了防水功能。。

和RX8 该如何选择。。相信HK的同胞们 一定会有人先入手吧 呵呵。。

这是官方网站 http://www.castlecreations.com/products/mamba_monster2.html 小弟英文不才。。有哥们能翻译下嘛 呵呵
作者: SCOTT    時間: 2012-12-26 01:17
防水.改落SC車 洗車方便.
不過萬一瓜左.要整可能等成年. 都是X盈平D及維持方便D.
作者: 22年    時間: 2013-1-4 10:23
SCOTT 發表於 2012-12-26 01:17
防水.改落SC車 洗車方便.
不過萬一瓜左.要整可能等成年. 都是X盈平D及維持方便D. ...

Castle售後唔太差,試過幾次都係最多個零月來回。
作者: DLAM    時間: 2013-1-9 17:01
22年 發表於 2013-1-4 10:23
Castle售後唔太差,試過幾次都係最多個零月來回。

C hing, 請問壞咗係唔係自己寄番去等個零月定係經鋪頭?  依家KWS邊間有賣Castle賣呢? 想買嚟俾SC用
作者: 22年    時間: 2013-1-9 18:48
DLAM 發表於 2013-1-9 17:01
C hing, 請問壞咗係唔係自己寄番去等個零月定係經鋪頭?  依家KWS邊間有賣Castle賣呢? 想買嚟俾SC用  ...

我自己就係上官網download同填好張repair form再寄過去佢地0既repair centre. KWS邊間鋪有得幫手搞我就唔清楚喇。
作者: DLAM    時間: 2013-1-9 20:15
22年 發表於 2013-1-9 18:48
我自己就係上官網download同填好張repair form再寄過去佢地0既repair centre. KWS邊間鋪有得幫手搞我就唔 ...

依家KWS好似唔見有Castle賣???

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2