RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: STINGER MK2 [打印本頁]

作者: sam    時間: 2012-4-18 02:07
標題: STINGER MK2
當年十分好跑
作者: hihizaza    時間: 2012-4-18 09:22
好似係全新喎!以前成日望住本搖控模型,好多車手搖佢改電車,幾想自己都試下呀!
作者: sam    時間: 2012-4-18 09:59
係翻新姐
作者: felita    時間: 2012-4-18 16:43
我都要加把勁將封印了20年的Stinger翻新,希望還可找到足夠的零件
作者: tiger1    時間: 2012-4-18 18:05
好靚呀
作者: tiger1    時間: 2012-4-18 18:05
好靚呀
作者: sam    時間: 2012-4-18 21:18
hihizaza 發表於 2012-4-18 09:22
好似係全新喎!以前成日望住本搖控模型,好多車手搖佢改電車,幾想自己都試下呀!

其實我都好想改行電.不過呢架太原装,弟日搵過架黎改・
作者: parrot    時間: 2012-4-20 09:39
我重keep住一個車殼!
作者: cfchung    時間: 2012-4-20 11:05
我都keep 住個吉盒!haha!!
作者: sam    時間: 2012-4-20 21:54
吉盒
作者: cfchung    時間: 2012-4-21 00:37

.........My empty box      你估裏面有D乜........?  就要睇下有冇人回帖先開估啦........!
[attach]614247[/attach]

[attach]614399[/attach]
[attach]614401[/attach]

作者: kf5jerry    時間: 2012-4-21 01:27
見到D KYOSHO盒就好懷念以前的日子~~
作者: RC881    時間: 2012-4-21 12:29
既然翻新到咁新淨 , 唔好玩佢啦 , 好好Keep住佢
作者: wlc    時間: 2012-4-21 15:25
想起當年見到Stinger MK II 真係流哂囗水啊 !
作者: tonykeroro    時間: 2012-4-21 15:32
very very nice
作者: cfchung    時間: 2012-4-22 00:03

登錄/註冊後可看大圖

sam  開黎睇下啦(^O^)  發表於 2 小時前

登錄/註冊後可看大圖

cfchung  裏面有個人...................................通常箸深色衫.....................撻拖鞋................!!!!!!!!!!  發表於 6 小時前

登錄/註冊後可看大圖

hihizaza  快開盒,睇下裡面有啲乜  發表於 9 小時

原來個Q嫂盒裏面有個忍者呀.....................!!!
[attach]614551[/attach]

[attach]614553[/attach]

[attach]614554[/attach]

作者: chopsticks    時間: 2012-4-23 08:28
早期是不是跟紅油壓?我果個年代是黑跟色油壓!
請問c Hing !有冇用過條黃色拉帶著車!
作者: andychow18    時間: 2012-4-23 09:16

My Stinger MK 2, Every week play 1

登錄/註冊後可看大圖

作者: sam    時間: 2012-4-24 23:55
chopsticks 發表於 2012-4-23 08:28
早期是不是跟紅油壓?我果個年代是黑跟色油壓!
請問c Hing !有冇用過條黃色拉帶著車!

有時真係拉到手軟

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2