RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 22-10-2011 MX戰况報告 [打印本頁]

作者: ikesan    時間: 2011-10-22 21:40
標題: 22-10-2011 MX戰况報告
今年大戰連場!三架sc10 4x4大戰數回合後,全部平安回朝,表現非常令人滿意。
各大牌子1/8 buggy 亦鬥足全日,非常精彩。可惜最後有電變壯烈犠牲,另外,無限軍團總師令亦不幸中伏受傷,在支持者演護下離開後局勢才俗步平靜。。
作者: PKKC    時間: 2011-10-22 21:50
有冇相睇呀?
作者: ikesan    時間: 2011-10-22 22:11
掛住玩,無影!p兄,好耐冇見你喎
作者: simon540    時間: 2011-10-22 22:13
ikesan 發表於 2011-10-22 21:40
今年大戰連場!三架sc10 4x4大戰數回合後,全部平安回朝,表現非常令人滿意。
各大牌子1/8 buggy 亦鬥足全 ...

今年?
今日可惜要開工 !
作者: Marksman    時間: 2011-10-23 14:38
希望下星期一樣熱鬧,等我拍movie
作者: Moonsideryan    時間: 2011-10-23 18:58
回復 ikesan 的帖子

好爽吖!唔夠訓又要當埸整車加即場差電都係抵既,不過就係無拍片囉。
作者: ikesan    時間: 2011-10-23 19:03
Moonsideryan 發表於 2011-10-23 18:58
回復 ikesan 的帖子

好爽吖!唔夠訓又要當埸整車加即場差電都係抵既,不過就係無拍片囉。

三架sc10 4x4 同場較量,爽也!
作者: ikesan    時間: 2011-10-23 19:08
wildbruiser  你架rally有拍片wor. 
回乳兄:屋企部電腦太慢!upload 上youtube有排搞。我林住聽朝返公司先搞,但下晝又要出差!希望搞得切比大家欣賞。

作者: MXCLUB    時間: 2011-10-23 22:43
聽到大家玩得精彩我也開心…

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2