RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新手第一次 很差 很多問題 [打印本頁]

作者: waikwunwang    時間: 2011-3-3 23:35
標題: 新手第一次 很差 很多問題

點解我噴到一點點點點點一點點點點點  好唔勻咁!
同埋如果個款本身買番尼好花應該點算thx!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: hkwcc00    時間: 2011-3-3 23:43
會唔會係你未洗乾脆個殼
作者: sonnykid    時間: 2011-3-3 23:43
咁樣睇無咩問題喎ching
作者: sonnykid    時間: 2011-3-3 23:44
仲好令添呀
作者: 清清    時間: 2011-3-3 23:47
OK喎,我覺得仲靚過果d甚麼五舊屎惡魔
作者: waikwunwang    時間: 2011-3-3 23:47
會唔會係你未洗乾脆個殼
hkwcc00 發表於 2011-3-3 23:43

遠睇睇唔到  但係近睇 好似好多個圓形哄咁 雖然唔係好明顯!我有洗咖啊!不過殼花係咪冇得救?
作者: mk2    時間: 2011-3-3 23:49
真係唔錯wo
作者: waikwunwang    時間: 2011-3-4 00:01
多謝咁多位!我會繼續努力!下一個係童夢NSX
作者: jypepe    時間: 2011-3-4 00:10
回復 6# waikwunwang

可能你未掌握到噴O既距離 同 厚薄 O者~
唔好太近, KEEP住一尺咁噴, 一下一下咁掃, 唔好噴死一個位, 見D油令到反光要停手....(D油未乾又積得厚), 等乾透先繼續

隻殼一買番黎未起膠紙有花唔奇, 定係你噴完起埋膠紙都有花?(咁就有D奇~)
作者: waikwunwang    時間: 2011-3-4 08:39
回復  waikwunwang

可能你未掌握到噴O既距離 同 厚薄 O者~
唔好太近, KEEP住一尺咁噴, 一下一下 ...
jypepe 發表於 2011-3-4 00:10

就係起埋都有花-.- 真係吹脹
作者: 八旗統帥    時間: 2011-3-4 20:12
個問題係咪太靚

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2