RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: PG Special Coating 仕樣 [打印本頁]

作者: RCman    時間: 2010-3-11 10:02
標題: PG Special Coating 仕樣

PG 1/60 MS-06FザクII 30周年限定モデル エクストラフィニッシュVer.
■PG MS-06F ザクIIのエクストラフィニッシュ仕様
3月發售: 模型 PG MS-06F ZakuII 30週年限定 Extra Finish版 22,000Yen
Bandi 最喜歡把普通的模型...限定化。
喜歡special coating的人....又要比錢啦
不過,唔好期望呢部係隱藏式水口呀....
佢一定不是羅
十幾年前的模型....不會有隱藏式水口吧
因為呢個PG渣古,我十幾年前己經砌左,一定不是

作者: RCman    時間: 2010-3-11 10:15

PG 1/60 RX-78-2ガンダム 30周年限定モデル エクストラフィニッシュVer.
■PG RX-78-2 ガンダムのエクストラフィニッシュ仕様
再來又係返抄.......
3月發售: 模型 PG RX-78-2 Gundam 30週年限定 Extra Finish版 22,000Yen
相信到貨時要HK$1400左右

作者: 2slow    時間: 2010-3-11 10:16
又係d呃錢野...
自已噴金屬油好過...
作者: Noir.KAZE    時間: 2010-3-11 10:19
一有咩週年紀念就出埋哂d呃錢items=.="
作者: RCman    時間: 2010-3-11 10:19
又係d呃錢野...
自已噴金屬油好過...
2slow 發表於 2010-3-11 10:16

你唔好,但有好多人喜歡呢D電鍍色傢麻
不過D""...即係水口......會現曬形羅
作者: APPLE    時間: 2010-3-11 10:23

好正喎∼!.....果陣時見到呢個 “渣古“ 我真係有D心動架(好彩我無買).........我有個Friend買左到今日都未開始砌
作者: RCman    時間: 2010-3-11 10:24
一有咩週年紀念就出埋哂d呃錢items=.="
Noir.KAZE 發表於 2010-3-11 10:19

D MG 全線0079出30週年+透明件......果lot至係搵老親
作者: APPLE    時間: 2010-3-11 10:25
我好同意呢句:.......唔好期望呢部係隱藏式 “口水“ .......
作者: 2slow    時間: 2010-3-11 10:55
D MG 全線0079出30週年+透明件......果lot至係搵老親
RCman 發表於 2010-3-11 10:24

買返黎keep佢幾年可能有得炒掛~
作者: 206    時間: 2010-3-11 12:06
買返黎keep佢幾年可能有得炒掛~
2slow 發表於 2010-3-11 10:55

before 35th anniversary lor
作者: RCman    時間: 2010-3-11 12:20
before 35th anniversary lor
206 發表於 2010-3-11 12:06

話事話...當年第一部MG RX78, 係10週年時...都有出過電鍍版。
果時我都有買.....不過...現在有D鋪都重見到佢....可想己知bandi.....係無得抄
作者: 馬輝    時間: 2010-3-11 13:23
這些電鍍版...又係一子錯滿盤皆落索
作者: Noir.KAZE    時間: 2010-3-11 19:44
RCman 發表於 2010-3-11 10:24

福頭果兩套俾人媽差到暈既SEED都有出呢隻MG

bandai真係以為d人係傻仔=.="
作者: stig    時間: 2010-3-11 20:20
要抄買 lego number 1字頭 個d, 又保證唔會再出
作者: AMAT    時間: 2010-3-12 00:45
核突.......
作者: ericyeung78    時間: 2010-3-12 07:18
核突X2
作者: RCman    時間: 2010-3-12 11:50
核突.......
AMAT 發表於 2010-3-12 00:45

有人好此道傢...比下面唔好話核突啦

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2