RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 有冇人知呢件係咩黎??  [打印本頁]

作者: beebee    時間: 2006-1-15 03:19
標題: 有冇人知呢件係咩黎?? 
係比第一代唔識人仔郁果隻...但係咩黎嫁呢???......thx
作者: beebee    時間: 2006-1-17 03:32
無高人知係咩黎添........慘啦
作者: beebee    時間: 2006-2-16 00:24
哈哈!!我終於都知佢有o物用啦....就係發音死氣喉o勒!!原理就係用塊透明膠片碼住,而膠片上有粒金屬o的(螺絲頭),當架車行緊時,條金屬死氣喉會撞到粒金屬o的,從而發出聲響.......
作者: J    時間: 2006-2-16 00:42
咁抵死ge... 出埋d 咁gap既 options.
作者: beebee    時間: 2006-2-16 00:50
唔好講電單車,80年代已前d1/10大車都有好多鬼馬野出...
作者: J    時間: 2006-2-16 01:22
真係? 我年資淺唔知啊, 得閒講下嗎?
作者: beebee    時間: 2006-2-16 01:33
已前大車有間改裝廠叫"YOU-G",出過一種海綿呔(係人都知海綿呔係攞黎玩平路),而表面有一條條坑紋,d坑紋原來可以用番佢地出品o既膠釘圈....可當BUGGY呔用.....鬼馬呢,,,問你死咪!!

作者: J    時間: 2006-2-16 01:50
... 真係捉虫, foam 加釘玩offroad, 片兩轉返黎, 條呔全泥漿, 仲核突過屋企百潔布 -___-
作者: beebee    時間: 2006-2-16 04:17
老實講我覺得已前d改裝產品有好多都係"華而不實"(改左架車靚哂仔)....哈哈,但又増加好多"玩味"...唔知大家同唔同意呢??
作者: zivtong    時間: 2006-2-16 08:42
可唔可以用係依家既 bike上?
發出既聲 像真嗎 ?
好正wor~
作者: J    時間: 2006-2-16 09:16
就算裝到上二代都好難搵到有得賣啦~ right?
作者: 鈴木試車員    時間: 2006-2-17 10:17
幾過引喎

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2