RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: jp engine一問!! [打印本頁]

作者: tselip    時間: 2009-10-1 14:11
標題: jp engine一問!!
我想問下各位c兄而家Jp平價銀殻果副一般玩夠唔夠用,去開pyc玩,我而家用緊os5p都可以,想轉玩下歐洲engine,定係有其它更好選擇?最緊要夠穩定.thx各位
作者: gq-boy    時間: 2009-10-1 14:36
RB價錢合理,JP我有3個朋友玩過斷軸城(新機斷慘)
作者: tselip    時間: 2009-10-1 15:01
thx
品質咁差唔怪得咁少人用~~佢唔係黑色加硬架咩??
RB係咪t9??幾$$$
作者: ken668    時間: 2009-10-1 15:14
Box set $2650. I just bought one...
作者: redbullbull    時間: 2009-10-1 15:25
thx
品質咁差唔怪得咁少人用~~佢唔係黑色加硬架咩??
RB係咪t9??幾$$$
tselip 發表於 2009-10-1 15:01

l like novarossi 353 $2800
very good
作者: tselip    時間: 2009-10-1 15:26
好貴喎師兄~~~有無平d選擇
羊仔$1800果副底嗎??
最緊要夠穩定
作者: redbullbull    時間: 2009-10-1 15:29
好貴喎師兄~~~有無平d選擇
羊仔$1800果副底嗎??
最緊要夠穩定
tselip 發表於 2009-10-1 15:26

要平就買GRP
$1500 with pipe set抵
真係買touring s+枝批
都要咁價錢la
作者: tselip    時間: 2009-10-1 15:42
真係平喎~~係咪modify???
師兄你用過嗎???
定係我應該用返os夠穩定
作者: KEI_RRR    時間: 2009-10-1 23:19
novarossi 平机 $800-850低玩 or OS 12XZ $1300-1400夠穩定
作者: chungtsai    時間: 2009-10-1 23:33
要平就買GRP
都要咁價錢la
redbullbull 發表於 2009-10-1 15:29

但係GRP冇parts賣,冇得換conrod
作者: redbullbull    時間: 2009-10-1 23:36
但係GRP冇parts賣,冇得換conrod
chungtsai 發表於 2009-10-1 23:33

當然有la
不過係三百幾一枝姐
可以買BOSS比換比佢
仲有d機行左8L油都唔要架la
d機行左8L你同佢換都係冇力架LA
作者: tselip    時間: 2009-10-2 00:55
可能小弟就住黎玩啦,
係pyc行10幾度,
副os行左廿幾Lit都無換野只係換係火咀~~
自從去trc玩幾轉試下長fuLL雞既感覺
就發覺副os一熱就立~~連加二三次油~~
我諗歐洲計禁踩好多~~不過唔知穩唔穩定
作者: tselip    時間: 2009-10-2 01:13
係一零幾度~~
作者: redbullbull    時間: 2009-10-2 01:44
可能小弟就住黎玩啦,
係pyc行10幾度,
副os行左廿幾Lit都無換野只係換係火咀~~
自從去trc玩幾轉試下長fuLL雞既感覺
就發覺副os一熱就立~~連加二三次油~~
我諗歐洲計禁踩好多~~不過唔知穩唔穩定
tselip 發表於 2009-10-2 00:55

novarossi & RB is good
作者: sdan321    時間: 2009-10-2 02:01
in pyc....o s is o k la
作者: novafans    時間: 2009-10-4 01:02
歐洲機要識run,反而o.s日本機因為做工同QC較好,run吓就玩得,歐洲嘢同日本嘢就係o甘
作者: 強記    時間: 2009-10-4 01:15
要平就買GRP
都要咁價錢la
redbullbull 發表於 1/10/2009 15:29

GRP12 box set而家賣12xx$。
作者: tselip    時間: 2009-10-4 05:04
finally i have to buy OS spec 2 AL~~haha
thx all bother
作者: swswsw    時間: 2009-10-4 07:38
Spec 2 quite good... only consume more.... usually can play less than 5mins...!?
作者: 車仔同學會    時間: 2009-10-4 08:09
novarossi 353
作者: tselip    時間: 2009-10-4 14:00
which is consume less??

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2