RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 想問:我已改speed300 motor 掃o左motor齒 [打印本頁]

作者: RICHOME2    時間: 2006-5-14 16:25
標題: 想問:我已改speed300 motor 掃o左motor齒
可以到那兒買,但只同用12t
作者: beebee    時間: 2006-5-14 17:13
去"紅星"同"志落"都有$24~28左右一套!!
作者: RICHOME2    時間: 2006-5-14 20:41
唔該晒
作者: chingwingtat    時間: 2006-5-15 12:51
請問會用原裝牙好D或是用展記牙好呢?
作者: pantherjovi    時間: 2006-5-15 14:18
原裝牙...靜D,金屬...嘈D,我就用原裝摩打齒,中齒金屬(GPM),尾牙用賽鋼,都O.K...
作者: chingwingtat    時間: 2006-5-16 01:51
請問各位會用幾多齒比較好D呢?
作者: beebee    時間: 2006-5-16 02:45
要睇用咩摩打同場地大細先....講真無話咩齒比係好d!!就算同款型號摩打..有人鍾情落大d摩打牙,有d就有咁細搭咁細....總之配合自己揸法.......係呢!你用咩摩打啞??
作者: chingwingtat    時間: 2006-5-16 07:11
已經唔見左個形號貼紙,係好早期一個專比電單車用魔打,黑色可以換炭刷的,係我第一代京商1/8的時候買的,依家用落部第一部因為太年長要退伍,所以買左第二代,買左好耐都無玩,最近先再玩下。
作者: beebee    時間: 2006-5-16 12:06
咁下次約埋出黎放車車....交流吓!!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2