RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 7479|回復: 81
打印 上一主題 下一主題
收起左側

國產hurrcan 50

小步 發表於 2006-8-23 22:32:16 | 只看該作者 回帖獎勵 |正序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
最新hurrcan 50 3D 試飛影片

HELI : hurrican50
blade: rjxhobby carbon fibre main blades   
name : jae hong lee (koren] 12 YEARS OLD
TRANSMETTER : JR 10X
GYRO : 601 + 9251
SERVO :  JR 8321
排气管:HATTORI HNS-2
发动机OS 50 HYPER

影片連接

http://www.tvix.cn/play.php?v=qH6zoNTgW9K&c=myv

skylam 發表於 2006-8-27 03:22:31 | 只看該作者
傻喇有咩得罪我...哈哈...講O下直昇機.....大家傾完就算喇.....以前有咩O既唔好記住喇...各有各...開開心心玩O下機仲好喇..
cnights 發表於 2006-8-27 02:53:02 | 只看該作者
原帖由 小步 於 2006-8-27 02:30 發表
咁我衰羅...  幫你收架機 冇check清楚, 欠左你一世tim 啦.

真係, 幫你架咋,賺你450架450se蚊 比你唱一世.

haha...那些你應該收的....教到我現在都未識飛...

另外,當日我是真心當你是朋友,到今日攪成如此...真是因為錢問題,定是誠信問題...當日我都講了....朋友同你單對單都要自吹自雷,講大話,騙到一時,騙唔到一世.

我都是那句...錢冇話唔俾你賺,如果你記得買機時我有冇同你講價??記得我只是關心咩嗎???就是你是不是教我飛....到我換油機時,你又記不記得問你咩??又是這句a...

去到現在,冇氣去打la...同2隻牛去比力...我真是有心冇力, 但都要講,你自己想清楚,y個個人都如此講自己la.

to清清:

我唔知他同你講了咩.不過我講的野真是事實,而有些野更是他在msn講你的,我只可以講在他眼中只有錢,冇朋友ga. 你之前都見,他可以在其他論壇數臭c傳,而又不敢在此直說,可知此人性格. 當日你在heha中講了好多野,我在此都要thx你, 我唔知咩原因你之後冇出聲,不過經過今日,我明白了. 我由第一日玩heli到今日,我都是對事唔對人,可能有時言語上會得罪好多人,但是個個都好易一笑至之, 之後可以冇野,但是他真是一次又一次利用朋友...我真是估唔到同他收場是如此....

希望你明白...

to sky:

都是那句,今日如有得罪,多見諒,小弟只是以事論事.
 樓主| 小步 發表於 2006-8-27 02:30:24 | 只看該作者
咁我衰羅...  幫你收架機 冇check清楚, 欠左你一世tim 啦.

真係, 幫你架咋,賺你450架450se蚊 比你唱一世.
cnights 發表於 2006-8-27 02:28:50 | 只看該作者
原帖由 小步 於 2006-8-27 02:26 發表
我真係冇野好講lu~~~

係啦係啦,既然係咁,貫個教教訓羅, 我都係咁念...拿左咁多屎上身

下次唔好比人騙啦

小朋友!

haha...thx你關心....

記得找人數a....
cnights 發表於 2006-8-27 02:27:50 | 只看該作者
原帖由 清清 於 2006-8-27 02:18 發表

咁你整張剛買返黎影既相先得架,點知係咪你攪成咁架,

宜家攪到咁你講咩都得架啦…係咪咁講先~

我都明白...你們一定覺得是我整到如此.....

不過我拿回來後真是冇攪過個engine入面d野....而且就是只飛了一次(hov only)...(sky 那次都在)

可能我真是冇咩exp / 太信他,我跟本冇想過入面是這樣, 而且當日飛了那次之後,某人是同我打開過eng睇,還同我說,它冇咩問題,只是c ring要換only...之後我就冇攪過...

你們信就信la...我個人做事,講野都是有那句講那句...我又不會是牛....亂講野去中傷人...你估我真是pat pat痕...我今日回post...一來是因為他...我怕有人唔小心上當, 二來herrican 50在hk 是得一個人飛...冇parts....
我都是回了個topic....希望你要知道我有第一個post都是講返個事實...
 樓主| 小步 發表於 2006-8-27 02:27:35 | 只看該作者
咁多位,我要訓啦, 仲要照顧bb
 樓主| 小步 發表於 2006-8-27 02:26:59 | 只看該作者
我真係冇野好講lu~~~

係啦係啦,既然係咁,貫個教教訓羅, 我都係咁念...拿左咁多屎上身

下次唔好比人騙啦

小朋友!
清清 發表於 2006-8-27 02:21:02 | 只看該作者
原帖由 cnights 於 2006-8-27 02:19 發表

haha...不過你是最黑最冇品....

咁你認自己係無腦啊
清清 發表於 2006-8-27 02:19:57 | 只看該作者
原帖由 小步 於 2006-8-27 02:16 發表
到時記得請埋我啊.~~~XDDD

算啦, 同一個連咩叫 performance o既人o交 ..有咩用....heeeee

天下黑店多的是,我又唔係用槍拍住叩人買...正常人,有腦架嘛..

人地輸唔起又係度老吹啊,請唔倒食飯喇!
cnights 發表於 2006-8-27 02:19:07 | 只看該作者
原帖由 小步 於 2006-8-27 02:16 發表

算啦, 同一個連咩叫 performance o既人o交 ..有咩用....heeeee

天下黑店多的是,我又唔係用槍拍住叩人買...正常人,有腦架嘛..

haha...不過你是最黑最冇品....
清清 發表於 2006-8-27 02:18:55 | 只看該作者
原帖由 cnights 於 2006-8-27 02:14 發表

當日是有人幫我買....說會check清楚....而且d錢是要俾了某人先....
我一直好似你...信了某人...

另外當日他是好大力說明這隻是他check了...飛了好小次...唉....唔想講...我當時當人是朋友...點知原來是俾 ...

咁你整張剛買返黎影既相先得架,點知係咪你攪成咁架,

宜家攪到咁你講咩都得架啦…係咪咁講先~
cnights 發表於 2006-8-27 02:18:08 | 只看該作者
原帖由 小步 於 2006-8-27 02:14 發表
XD ..真係死冇對証,架野比佢咁強姦法,真係唔知幾時搞成咁

講真,個engine 收回來時我都冇check 入面,只係 start到 有力飛得到就算

二手野邊個有 100%保證?  衰在又經我手, 做中介都要收錢,咁我我傻到唔收錢喎 ...

hehe...人品a點都好過你...如果你想要更多野post上來...我還有a...

要不要連msn d log都post上來a???

我強姦它haha....如果計...我只是玩了一岡油 (都唔知有冇,因為未計你之前所謂的set機)...而你比我更多....真是唔知咩人姦la...
 樓主| 小步 發表於 2006-8-27 02:16:50 | 只看該作者

清清 發表於 2006-8-27 02:15:50 | 只看該作者
唏唏唏…細路咪俾佢停~
cnights 發表於 2006-8-27 02:14:54 | 只看該作者
原帖由 清清 於 2006-8-27 02:11 發表

買返黎就咁架?你唔係咁都買啊細路?

咁你就真係喇!

當日是有人幫我買....說會check清楚....而且d錢是要俾了某人先....
我一直好似你...信了某人...

另外當日他是好大力說明這隻是他check了...飛了好小次...唉....唔想講...我當時當人是朋友...點知原來是俾人當是"羊古"

我知這些圖是ot了...不過都是想講明咩人可信....
skylam 發表於 2006-8-27 02:14:50 | 只看該作者
原帖由 清清 於 2006-8-27 02:12 發表

人地叫我小朋友,我怕我要俾錢錢啊

我驚你收到手軟.....哈哈我唔係串你呀亞清.....
清清 發表於 2006-8-27 02:14:47 | 只看該作者
原帖由 cnights 於 2006-8-27 02:11 發表

你都傻ga....

現在是同你講年齡a???個topic講緊咩a??你知不知ga??? herrican 50 a...

如果你是真是覺得我講這隻herrican 50上有任何野錯就出聲,不是就off...

嘜完來herrican 50 叫小朋友啊?邊個教你架細路?

玩唔起啊?大唔起啊?叫你媽咪俾奶你飲啦
 樓主| 小步 發表於 2006-8-27 02:14:11 | 只看該作者
XD ..真係死冇對証,架野比佢咁強姦法,真係唔知幾時搞成咁

講真,個engine 收回來時我都冇check 入面,只係 start到 有力飛得到就算

二手野邊個有 100%保證?  衰在又經我手, 做中介都要收錢,咁我我傻到唔收錢喎...

anyway, 當我點你啦,你人品如何好多人都一樣知.
清清 發表於 2006-8-27 02:12:52 | 只看該作者
原帖由 skylam 於 2006-8-27 02:11 發表

哈哈收O左錢請我食飯.....可以O既送多部蛇仔720比我加埋MAX ENGINE...你一定收到好多呀亞清夠有突

人地叫我小朋友,我怕我要俾錢錢啊