RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: rcbody
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Xray T4 2014 有無JV試車報告

樓主| rcbody 發表於 2013-10-26 17:01:30 來自手機 | 顯示全部樓層
oolongtea 發表於 2013-10-26 11:48
自慰龜最終對住電腦屏自慰一番,不敢接受挑機,正一懦夫!

傻site今日咁好天梗係去左JV放車喇,唔通好似你咁犯賤小完自己又再等人小你,咪諗咁呆9喇,為你啲不知所謂既人影響我玩車既心情,你留係屋企打菲基打飽佢喇,變態佬,又要扮勁又要吋人,比人篤爆又要發爛渣,唔好再做香港人喇,睇嚟你都係強國既A貨種,一樣咁賤,咩 ..諗住落嚟搶埋個車場,比埋個墳場你,日日上住香比你拜你做A神..醒吓喇攪屎棍
 樓主| rcbody 發表於 2013-10-26 17:27:58 | 顯示全部樓層
死埋一邊,要死就死遠啲,唔知撞咩邪撞着你啲衰神..
 樓主| rcbody 發表於 2013-10-26 18:10:34 來自手機 | 顯示全部樓層
sykwok 發表於 2013-10-26 17:37
有冇諗過自己點解冇朋友?

我唔係要祈視啲叻與唔叻既人,唔果佢係你既post攪事仲要四圍攪,你先會感受到佢幾克人憎..
 樓主| rcbody 發表於 2013-10-26 18:15:32 來自手機 | 顯示全部樓層

唔該各位睇番14,15,16,17,20樓,當初係邊個差隻腳落嚟挑釁人??
 樓主| rcbody 發表於 2013-10-26 18:47:19 | 顯示全部樓層
sykwok 發表於 2013-10-26 18:19
師兄,良兄認真咁答,
但比你說成打手.
如果換轉你朋友比人屈係"打手",

多謝師兄既好意先!良兄 我都同你講聲唔好意思,我份人係比較疑心重,直腸直肚!
至於果個..我呢世都無可能會同咁既人做朋友,識我既朋友就知十年都聽唔到我講幾句粗口,佢就真係攞嚟衰..
你幾位間中我都見到你地玩車,手車係快係叻,但偏偏係果個係網上啲人品咁差啫

樓主| rcbody 發表於 2013-10-26 21:06:40 | 顯示全部樓層
Allan007 發表於 2013-10-26 21:02
師兄,我都爬到70樓先回你。呢幾句係褒係貶你唔係分唔到呀?

聽者有意..實際係點問佢個心
 樓主| rcbody 發表於 2013-10-26 21:10:33 | 顯示全部樓層
oolongtea 發表於 2013-10-26 20:05
呢度係工房,everything about RC,唔識嘢就客氣D問人,你識講粗口同上JV行兩個圈仲識乜?比你係度吹贏又點 ...

唔該你收皮喇仲扮可憐,唔通你係我個post串我先就得??仲有你先係29樓 講果幾句唔係侮辱人既說話,我之前果句用x回你,對你啲咁無品又串既無謂人已經好客氣...先撩者賤,唔小番你我都對唔住自己!仲要係其他版開埋啲斷章取義既post反轉話人,咁幼稚既行為,試問你既eq又有幾高,桃機都講得出口,明眼人都睇到你eq又有幾高...你估電影咩,你唔係以為我係成日鬧人果啲人吓話,請你睇番我啲舊post有無鬧過人有無串過人有無唔客氣對人,次次都say thx唔該人,我都有答人問題..問既人梗係唔識唔清楚先問,
唔通我又要好似你咁係#19樓串人{呢D咁基本問題,你都吾識??? 尾帶yokomo ,arc 蛇都得,總之3m189size 就啱用,乜都問,問又懷疑}帥兄聽者有意,你以為你出口就係幫朋友,一嚟就咁輕挑既態度,我覺得你似撩交打多啲,我啲朋友唔出聲,因為佢地唔似你呢種人
 樓主| rcbody 發表於 2013-10-26 21:15:32 | 顯示全部樓層
oolongtea 發表於 2013-10-26 21:10
佢識鬼睇咩!D新仔乜都唔識,問大左,所以咪以為我玩佢囉!

(D新仔乜都唔識) <<<< 呢啲咪就係你對其他人既本質同態度囉
 樓主| rcbody 發表於 2013-10-26 21:43:29 | 顯示全部樓層
咁多謝呀..原來你都開始知道咩叫衰..咁我留多啲版面比你係道慢慢出醜...他日你有d咩出醜我再慢慢幫你倣做report,你放心..以你做人既態度應該唔駛等幾耐
 樓主| rcbody 發表於 2013-10-26 21:58:49 | 顯示全部樓層
oolongtea 發表於 2013-10-26 21:47
你永遠係我心目中係一隻:
自慰但又冇賓州用懦夫龜

你放心我好淸楚自己既事..你真係咁想睇埋啲核突既野咪留個電話係度,叫我幫你轉貼去成人區..
係咁先喇傻佬...大把時間你慢慢出醜