RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: kkchung
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新車 CSO-ONE 1:10 電動競賽房車:

關閉 [複製鏈接]
beebone(real) 發表於 2013-3-7 00:25:17 | 顯示全部樓層

香港有好多"O架撐"多多屎坑波既人, R1既評價係由我因為R1而O俾人band account到現在都仲玩, 講完咪無人1講囉, 香港人係咁, 唔關架車事, 係香港文化特質問題.............
beebone(real) 發表於 2013-4-1 01:41:58 | 顯示全部樓層
kkchung 發表於 2013-3-31 12:10
各人意見不同,各抒己見,本屬平常事。但這裡是 電車 技術區 請 主要 說回 主題中車子 技術相關意見及問 ...

老闆, 根本長期有幾位人士對本地品牌有意見, 非我族類就他們為敵.
beebone(real) 發表於 2013-4-2 16:30:44 | 顯示全部樓層
AE111 發表於 2013-4-2 16:25
師兄係米d人吾聽你講吾好買住所以你對這部車有咁大反應?  一時nice car 一時又???? 好難知你表達含?....我 ...

呢隻零羊係咁, 用要用世界級既貨, 但唔知係咪世界級水平.
唔只CSO1咁大反應, 佢對架架香港車架都係咁大反應.
如果佢玩油車睇吓佢對HK-1有無意見..........
beebone(real) 發表於 2013-4-2 16:38:04 | 顯示全部樓層
oolongtea 發表於 2013-4-2 16:35
HipHop友都係玩金假牙,咁點解又唔話佢地娘?

我好鐘意T4隻金色,可能我夠娘! ...

零羊係對人唔對事, 係咁.
beebone(real) 發表於 2013-4-2 21:22:52 | 顯示全部樓層
sykwok 發表於 2013-4-2 17:58
似乎係一班"支持者"在扼殺.
一開始堅持冇參考其他車,
講埋啲車有輪就係抄,

由頭到尾都係得你講無人講, 香港唔多O岩你住, 周街老番, 影響心志發展............