RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: calvinwong42
打印 上一主題 下一主題
收起左側

橫洲"神"操

八旗統帥 發表於 2011-4-17 23:06:47 | 顯示全部樓層
吼~~~吼~~~吼~~~點解每次受傷果個總係我.仲要係度比人寫文點名
八旗統帥 發表於 2011-4-18 21:34:48 | 顯示全部樓層

"橫洲晨操"進行左好幾個月.進展速度比想像中快.角色分配亦越見成熟.
先介紹下晨操d成員.排名不分先後.

有近6呎高黑黑實實美男信息發報員(下稱男主播)小強又名蟑螂.
有將d車改到(九之媽碌)既渣大凌又白白淨淨既diy能手.d車改到我就黎睇唔出佢果架係咩車(志哥)
有面上帶有幾分風霜又留有點點根鬚既形男.專用平價車禽頂級車既(堅哥) 機呼連我都比佢禽埋
有玩咩車都只會發揮部車八成潛能既.但對咩人都會用十成友善既(麥sir)
有專玩樂趣車種.架8/1電單車馮彎必炒.直路必腳震既港版湯告(老師)蘇哥
有做人非常樂觀,嘴角永遠向上.對電子系配件非常了解及有見地既(jonny哥)剛星期六先救番我隻接收一命
有外形同架真車一樣咁q t.咪睇我架12仔細細架.你地追倒我先算既(silvavisil哥)
仲有幾個離遠已經感覺倒散發住高手氣息..渣住幾架無限10仔呀.細蛇呀.既師兄
令外有好幾個最近先見既新面孔.希望大家都開開心心.能夠樂趣滿袋而回啦.

八旗統帥 發表於 2011-4-18 22:14:50 | 顯示全部樓層
回復 DicksonGlacier 的帖子

果三個師兄.兩個細花.一個大花.
八旗統帥 發表於 2011-4-18 23:21:14 | 顯示全部樓層
回復 calvinwong42 的帖子

你架咩型號???
八旗統帥 發表於 2011-4-19 06:53:00 | 顯示全部樓層

@#@#^$$%$%&*^$%#
八旗統帥 發表於 2011-4-21 20:13:15 | 顯示全部樓層
日期22/4
(星期五)
23/4
(星期六)
24/4
(星期日)
25/4
(星期一)
26/4
(星期二)
27/4
(星期三)
28/4
(星期四)
天氣

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
大 致 多 雲 , 初 時 有 幾 陣 薄 霧 。 稍 後 有 雨 及 有 一 兩 陣 狂 風 雷 暴 。 大 致 多 雲 , 初 時 有 幾 陣 雨 。 大 致 天 晴 及 乾 燥 。 大 致 天 晴 。 大 致 多 雲 , 能 見 度 較 低 。 多 雲 及 有 一 兩 陣 驟 雨 。 能 見 度 較 低 。 多 雲 及 有 幾 陣 驟 雨 。
東 南 風 3 級 , 後 轉 東 北 風 3 級東 至 東 北 風 3 級東 至 東 北 風 3 級東 風 2 至 3 級微 風 2 級南 至 東 南 風 2 至 3 級東 南 風 3 級
溫度(oC)2227202520272128222723272327
相對濕度(%)75 至 9565 至 9555 至 8560 至 8565 至 9070 至 9070 至 90
八旗統帥 發表於 2011-4-22 08:22:38 | 顯示全部樓層

新手做第四隻殼就有咁既水準.神
八旗統帥 發表於 2011-4-22 09:46:53 | 顯示全部樓層

噴完好有成功感! 我唔介意日後幫你整車殼,因為可以多d練習下。

多謝夾盛謂
八旗統帥 發表於 2011-4-22 13:21:52 | 顯示全部樓層
橫洲全日試車中.
八旗統帥 發表於 2011-4-22 14:30:07 | 顯示全部樓層
下午三時正偷跳完畢.出發KwS.
八旗統帥 發表於 2011-4-22 17:51:54 | 顯示全部樓層
見近排d高級識員潛洒水.玩晒失蹤.灰晒啦.為有單拖渣車去橫洲灑兩野影番幾張沙龍放上黎沖下場面.
八旗統帥 發表於 2011-4-22 18:32:58 | 顯示全部樓層

無野下嘩.換個電話都通晒天.哩個世界仲有無私隱架.刁
八旗統帥 發表於 2011-4-22 19:04:37 | 顯示全部樓層

嘩刁.新出幾日既機有咁功能搵鬼買咩.種左蕉添
八旗統帥 發表於 2011-4-24 08:41:48 | 顯示全部樓層
我...................................
八旗統帥 發表於 2011-4-26 10:21:33 | 顯示全部樓層
我最鐘意隻遙控狗.唔知邊個師兄嘅呢.邊度買.幾錢?
八旗統帥 發表於 2011-4-30 22:45:51 | 顯示全部樓層

收倒啦.你上左廣州攪個?交嘛.
你就去左唔知做?交.堅哥就偷偷地去入部F-109.你兩個玩晒啦.好在我今日去左KWS蒲.堅哥買部109比錢既同時比我撞到正一正.問你死未?
八旗統帥 發表於 2011-4-30 23:02:52 | 顯示全部樓層
咁快做晒D野.咁呢兩日假期點過?
八旗統帥 發表於 2011-5-1 07:46:46 | 顯示全部樓層
天朗氣清.唔放車都對唔住自己.準備出發..
八旗統帥 發表於 2011-5-1 17:19:24 | 顯示全部樓層

鬼叫你個個星期帶三架車.玩咁多邊有時間SET好D車.攪到架架車都唔湯唔水.我地為左要你專心SET好每架車.用自己車射爆你兩架.幾咁用心良苦呀.所以你今日咪SET好左你幾個月都攪唔好果架油車囉.快到無親戚.....唔洗多謝我啦.第日你想SET邊架車.就將其它果幾架放出黎比我射.咁你又可以專心SET一架啦.....挖~~~哈~哈~哈~哈~~~~
八旗統帥 發表於 2011-5-1 19:03:27 | 顯示全部樓層