RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: calvinwong42
打印 上一主題 下一主題
收起左側

橫洲"神"操

DicksonGlacier 發表於 2011-6-26 01:51:01 | 顯示全部樓層
回復 serpentkkk 的帖子

你有牙我都有牙 比你的還要多出兩隻牙!
DicksonGlacier 發表於 2011-6-28 00:30:59 | 顯示全部樓層
回復 八旗統帥 的帖子

見你寫得咁開心一於都加把口 !

光哥果架巨無霸,有師兄識得係雷虎來的呀!有成6kg 重 有前有後(前後波),比佢轆一轆架車都唔洗點要囉!初初光哥架巨無霸只能插住火咀先可以着車,一比油就死火。先一班師兄商討後由八旗機械師左攪右攪又落雪油又教油針,真係比佢攪掂喎!不過唔知係唔係波箱出問題行後冇問題喎!一行前架巨無霸好似唔識轉波只可以極底速前行,但係大家都爭來玩下我當然有份啦!玩落又另一種未道 到光哥完全整好部車我一定借用一下,借來做咩......大家到時咪知囉!光哥重話下星期帶埋架 3R同 無限來交比八旗機械師睇睇喎!

至於小弟當日一心打算玩部 G4點知副GRP唔聽洗,玩左一陣就唔得。好彩帶多部2R去重算有得玩下飛下啦!但係要追八旗部羊的確冇咩可能,始終353 同N12T1級數相差好遠。

點解咁遲先覆! 1.主要係當日玩完要去接人
                       2.要幫 E4 做換心手術( 完成度 90%)
                       3.G4 應該係年事已高加上精神錯亂,要調較多幾次。真係唔得就換鬼埋佢
DicksonGlacier 發表於 2011-6-30 00:27:05 | 顯示全部樓層
DicksonGlacier 發表於 2011-7-2 20:40:35 | 顯示全部樓層
回復 八旗統帥 的帖子

你怕左麥sir 架nt1 ,你怕要將隻羊掉落坑渠所以你唔去都冇可口非。
DicksonGlacier 發表於 2011-7-2 20:46:12 | 顯示全部樓層

今日冇野好做攞左架電車去橫洲放,點知一d都止唔到痕。你話架電車又唔係慢喎 !
4T 加 鋰電 可以講一 定快過D油車啦,但係玩完都冇果種興奮感覺,最尾都要借兩位朋友的
G4 、NT1 同 FW05玩返數個圈先覺得今日有玩過!
DicksonGlacier 發表於 2011-7-2 23:58:45 | 顯示全部樓層
回復 八旗統帥 的帖子

:@:@:@
人又約好晒啦! 你竟現話唔到! 光哥的車你點幫人攪呀! 重話幫人砌好架09仔。

雖然你唔去但係我都要為明日準備下。
DicksonGlacier 發表於 2011-7-7 00:54:42 | 顯示全部樓層

細佬仔架nt1 都幾傷下 底板變晒型、電板斷開、頭肶列左 。sevor 要換9451喎
加加埋埋都成千一、二蚊
DicksonGlacier 發表於 2011-7-9 07:19:34 | 顯示全部樓層
DicksonGlacier 發表於 2011-7-10 07:21:55 | 顯示全部樓層

唔覺唔覺原來又一星期啦!上星期老人家部nt1 埋牆後,直到今日都未維修,要拆的都拆了下來,買的東西又未買齊,所以今日老人家冇油車玩啦!只可以玩返電單車加F1啦!期望下星期有得玩下。

至於小弟因為近期工作遇上變動,為有在放車開行 Turbo 維修同差電啦!真係幾辛苦下。好似剛剛先完成 G4 心臟移植、 3R 又要換大減同埋Engine 齒 ,E4 呢 換風扇 四隻脾加介子。

八期最新動向竟然係http://bbs.rc-evo.com/forum.php?mod=viewthread&tid=222633&extra=page%3D1 放左部齋料 t3-2011唔通佢又想換車,但係 T3 2012都未出真係唔知佢想點

嘅然維修完就影下想比大家點評一下!
DicksonGlacier 發表於 2011-7-16 23:13:20 | 顯示全部樓層
回復 calvinwong42 的帖子

你幾時返來同我地玩呀!堅哥都係喎!
DicksonGlacier 發表於 2011-7-23 17:51:28 | 顯示全部樓層
DicksonGlacier 發表於 2011-7-24 00:36:53 | 顯示全部樓層
DicksonGlacier 發表於 2011-7-28 08:08:42 | 顯示全部樓層

回復 八旗統帥 的帖子

噴埋個殼,等今晚有時間再貼上貼紙
不過等一次噴f1 殼有好多位就得唔係咁好。

今個星期等d f1齊人再影